krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Krolu a jak na Spoty Śląskie wchodzili by ciągle nowi i średnio dwa czy trzy razy na dzień któryś się pytał gdzie są spoty, w jakie dni i o której to ile byś wytrzymał zanim byś zaczął ich je*ać :?: a może mi powiesz że czekał byś np na Mirona aż przyjdzie i pousuwa ich posty co Odpisywał bym - a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...
boniu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 beda gonitwy mam wziaść blondyne?? chyba kazdy wie o co B
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 SoMeS : Keżor to napisał... Trzeba im czasem pomóc od tego jes klawisz zgłoś do moderatora :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Krolu a jak na Spoty Śląskie wchodzili by ciągle nowi i średnio dwa czy trzy razy na dzień któryś się pytał gdzie są spoty, w jakie dni i o której to ile byś wytrzymał zanim byś zaczął ich je*ać :?: a może mi powiesz że czekał byś np na Mirona aż przyjdzie i pousuwa ich posty co Odpisywał bym - a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Krolu a jak na Spoty Śląskie wchodzili by ciągle nowi i średnio dwa czy trzy razy na dzień któryś się pytał gdzie są spoty, w jakie dni i o której to ile byś wytrzymał zanim byś zaczął ich je*ać :?: a może mi powiesz że czekał byś np na Mirona aż przyjdzie i pousuwa ich posty co Odpisywał bym Tak przez pierwszy tydzień a później by cię jasny ch*j strzelał a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów... No to jesteś trzeci...... zaraz po mnie i Mironie
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Guru ma rację... i klubowicze powinni wspierać i zgłaszać chociaż do modów co się dzieje ale nie ważne...
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Krolu a jak na Spoty Śląskie wchodzili by ciągle nowi i średnio dwa czy trzy razy na dzień któryś się pytał gdzie są spoty, w jakie dni i o której to ile byś wytrzymał zanim byś zaczął ich je*ać :?: a może mi powiesz że czekał byś np na Mirona aż przyjdzie i pousuwa ich posty co Odpisywał bym Tak przez pierwszy tydzień a później by cię jasny ch*j strzelał a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów... No to jesteś trzeci...... zaraz po mnie i Mironie To pochwal się kto przyjeżdża po Twoim zaproszeniu bo ja mam całą listę ... :gwizdanie: do was akurat Patrikosa zaprosiłem [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:18_________________________________________________ Guru ma rację... i klubowicze powinni wspierać i zgłaszać chociaż do modów co się dzieje ale nie ważne... A ok, ale chodziło mi o tamten cytat wybacz
boniu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja nie dostalem zaproszenia połtorej roku temu
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Krolu a jak na Spoty Śląskie wchodzili by ciągle nowi i średnio dwa czy trzy razy na dzień któryś się pytał gdzie są spoty, w jakie dni i o której to ile byś wytrzymał zanim byś zaczął ich je*ać :?: a może mi powiesz że czekał byś np na Mirona aż przyjdzie i pousuwa ich posty co Odpisywał bym Tak przez pierwszy tydzień a później by cię jasny ch*j strzelał a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów... No to jesteś trzeci...... zaraz po mnie i Mironie to może nowi się nie pojawiają bo myśla że my pedały - jak oni ledwo co się zarejestrują a już od 3 osób PW dostaja z miejscem spotkań
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 To pochwal się kto przyjeżdża po Twoim zaproszeniu bo ja mam całą listę ... :gwizdanie: do was akurat Patrikosa zaprosiłem Całą listę tylko że wszyscy jeden raz i popatrz ile osób rejestruje się z Katowic a ile z Gliwic także nie porównuj bo np jak ktoś jest z okolic Siemianowic Śląskich to też go nie zapraszam do Gliwic tylko do Katowic bo ma bliżej
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 to może nowi się nie pojawiają bo myśla że my pedały - jak oni ledwo co się zarejestrują a już od 3 osób PW dostaja z miejscem spotkań :polew:
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja nie dostalem zaproszenia połtorej roku temu bo wyglądałeś na takiego który i tak przyjedzie
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 to może nowi się nie pojawiają bo myśla że my pedały - jak oni ledwo co się zarejestrują a już od 3 osób PW dostaja z miejscem spotkań :polew: :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron wspomnial o dawaniu przykladu przez klubowiczy..... to dlaczego Krolu nim nie jest? powaznie pytam a wracajac do spamu... dobrze ze nie otwarlem tego linku od Bonia bo widze po waszych reakcjach ze nie bylo warto
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 to może nowi się nie pojawiają bo myśla że my pedały - jak oni ledwo co się zarejestrują a już od 3 osób PW dostaja z miejscem spotkań :polew:
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 dobrze ze nie otwarlem tego linku od Bonia bo widze po waszych reakcjach ze nie bylo warto Nie no co ty obejrzyj fajny filmik jest :gwizdanie:
boniu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja nie dostalem zaproszenia połtorej roku temu bo wyglądałeś na takiego który i tak przyjedzie Ta a mnie jeszcze u Was nie bylo ...
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 przychamujcie z tym pisaniem bo Pelex czyta i jest na 1132
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 bijcie sie, bijcie !!! A będziemy a będziemy :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi