Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krolu a jak na Spoty Śląskie wchodzili by ciągle nowi i średnio dwa czy trzy razy na dzień któryś się pytał gdzie są spoty, w jakie dni i o której to ile byś wytrzymał zanim byś zaczął ich je*ać :?: a może mi powiesz że czekał byś np na Mirona aż przyjdzie i pousuwa ich posty co :chytry:

Odpisywał bym - a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

SoMeS : Keżor to napisał...

Trzeba im czasem pomóc

od tego jes klawisz zgłoś do moderatora :gwizdanie:

Opublikowano

Krolu a jak na Spoty Śląskie wchodzili by ciągle nowi i średnio dwa czy trzy razy na dzień któryś się pytał gdzie są spoty, w jakie dni i o której to ile byś wytrzymał zanim byś zaczął ich je*ać :?: a może mi powiesz że czekał byś np na Mirona aż przyjdzie i pousuwa ich posty co :chytry:

Odpisywał bym - a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...

:good:

Opublikowano

Odpisywał bym

Tak przez pierwszy tydzień a później by cię jasny ch*j strzelał

a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...

No to jesteś trzeci...... zaraz po mnie i Mironie :tongue4:

Opublikowano

Guru ma rację... i klubowicze powinni wspierać i zgłaszać chociaż do modów co się dzieje :mysli:

ale nie ważne... :wink4:

Opublikowano

Odpisywał bym

a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...

To pochwal się kto przyjeżdża po Twoim zaproszeniu bo ja mam całą listę ... :gwizdanie: do was akurat Patrikosa zaprosiłem [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:18_________________________________________________

Guru ma rację... i klubowicze powinni wspierać i zgłaszać chociaż do modów co się dzieje :mysli:

ale nie ważne... :wink4:

A ok, ale chodziło mi o tamten cytat wybacz :tongue4:

Opublikowano

Odpisywał bym

to może nowi się nie pojawiają bo myśla że my pedały - jak oni ledwo co się zarejestrują a już od 3 osób PW dostaja z miejscem spotkań :polew:

Opublikowano

To pochwal się kto przyjeżdża po Twoim zaproszeniu bo ja mam całą listę ... :gwizdanie: do was akurat Patrikosa zaprosiłem

Całą listę tylko że wszyscy jeden raz :polew: i popatrz ile osób rejestruje się z Katowic a ile z Gliwic także nie porównuj bo np jak ktoś jest z okolic Siemianowic Śląskich to też go nie zapraszam do Gliwic tylko do Katowic bo ma bliżej :tongue4:

Opublikowano

to może nowi się nie pojawiają bo myśla że my pedały - jak oni ledwo co się zarejestrują a już od 3 osób PW dostaja z miejscem spotkań :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja nie dostalem zaproszenia :P połtorej roku temu :P

bo wyglądałeś na takiego który i tak przyjedzie :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Miron wspomnial o dawaniu przykladu przez klubowiczy..... to dlaczego Krolu nim nie jest? powaznie pytam

a wracajac do spamu...

dobrze ze nie otwarlem tego linku od Bonia bo widze po waszych reakcjach ze nie bylo warto :tongue4:

Opublikowano

:polew: :polew:

Opublikowano

bijcie sie, bijcie !!! :bicz:

Opublikowano

dobrze ze nie otwarlem tego linku od Bonia bo widze po waszych reakcjach ze nie bylo warto :tongue4:

Nie no co ty obejrzyj fajny filmik jest :gwizdanie:

Opublikowano

ja nie dostalem zaproszenia :P połtorej roku temu :P

bo wyglądałeś na takiego który i tak przyjedzie :polew:

Ta a mnie jeszcze u Was nie bylo :P ...

Opublikowano

przychamujcie z tym pisaniem bo Pelex czyta i jest na 1132 :polew:

Opublikowano

bijcie sie, bijcie !!! :bicz:

A będziemy :bicz: a będziemy :bicz:

:polew: :polew: :polew: :polew: