A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron wspomnial o dawaniu przykladu przez klubowiczy..... to dlaczego Krolu nim nie jest? powaznie pytam jeszcze nie może ........... ale zapewniam że będzie kwestia przelewu moge o nr prosic
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie będę poruszać tematu "wytarmos-mi-suty.eu" byłem tam ostatnio z kezorem i miszka po kabelek od gracajana integrować się i pojechałem po 10 minutach a miszka po 5... kezor chyba po 12... Nie uwłaczając normalnym osobom z tamtego forum ale jest kilka z którymi po prostu się nie da normalnie pogadać bo oni nie potrafią się normalnie zachowywać
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Miron wspomnial o dawaniu przykladu przez klubowiczy..... to dlaczego Krolu nim nie jest? powaznie pytam jeszcze nie może ........... ale zapewniam że będzie kwestia przelewu moge o nr prosic jesteś jedyny co nie ma
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 A co do zaproszeń Guru to wiadomo, że nie wysyłam tym że szczecina No nie wiem nie wiem
bakuś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 integrować się i pojechałem po 10 minutach a miszka po 5... kezor chyba po 12... TZN?
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie chodzi o mądrość... sami mówicie że to taka "konkurencja" chociaż nie postrzegam tego w ten sposób bo My konkurencji nie mamy... jestem na obu forach... poza granicami PL mam mase znajomych z EU i są to na prawdę w porządku ludzie
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie będę poruszać tematu "wytarmos-mi-suty.eu" byłem tam ostatnio z kezorem i miszka po kabelek od gracajana integrować się i pojechałem po 10 minutach a miszka po 5... kezor chyba po 12... A co do zaproszeń Guru to wiadomo, że nie wysyłam tym że szczecina czemu nie
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie chodzi o mądrość... sami mówicie że to taka "konkurencja" chociaż nie postrzegam tego w ten sposób bo My konkurencji nie mamy... jestem na obu forach... poza granicami PL mam mase znajomych z EU i są to na prawdę w porządku ludzie Dlatego mówię że jest tam kilka takich osób a nie że wszyscy
A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 tomekgliwice, DOGI, diman, Gracjan Nie będę poruszać tematu "wytarmos-mi-suty.eu" byłem tam ostatnio z kezorem i miszka po kabelek od gracajana integrować się i pojechałem po 10 minutach a miszka po 5... kezor chyba po 12... Nie uwłaczając normalnym osób z tamtego forum ale jest kilka z którymi po prostu się nie da normalnie pogadać bo oni nie potrafią się normalnie zachowywać niestety musze to potwierdzic, a mi wystarczylo pobyc na ich forum i juz mialem dosc
Skydiver Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 przychamujcie z tym pisaniem bo Pelex czyta i jest na 1132 Spoko poradzi sobie :polew:
bakuś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja chyba muszę też ełuuu się zarejestrować, bo nie wiem o co chodzi.
krolu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 integrować się i pojechałem po 10 minutach a miszka po 5... kezor chyba po 12... TZN? Oni mają charakterystyczny klimat szpanu lansu i wiejskiego tuningu... takie mam odczucia...
A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 przychamujcie z tym pisaniem bo Pelex czyta i jest na 1132 Spoko poradzi sobie :polew: juz chyba sie poddal, a Egon pewnie na fotkach zostal
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja chyba muszę też ełuuu się zarejestrować, bo nie wiem o co chodzi. I tak dla ciebie lepiej
miron78 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 mogę na chwilkę zamknąć temat ? - muszę się iść odlać
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 przychamujcie z tym pisaniem bo Pelex czyta i jest na 1132 Spoko poradzi sobie :polew: juz chyba sie poddal, a Egon pewnie na fotkach zostal Albo na linku od Sky-a :polew:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:34_________________________________________________ mogę na chwilkę zamknąć temat ? - muszę się iść odlać NIE
bakuś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 mogę na chwilkę zamknąć temat ? - muszę się iść odlać :polew: :polew: :polew: to ja też, bo zaraz popuszczę - trzymam od 1360 conajmniej....
A-rek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja musialbym isc juz spac ale boje sie jutrzejszego nadrabiania bo dzisiaj wyjatkowo idzie..... wlasnie zrobilo mi sie szkoda Gregora kiedy bedzie musial to nadrabiac bo dawno go tu nie bylo
Rekomendowane odpowiedzi