SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 fajne te podjazdy przerabiałem to w zeszłym roku w zakopanym tylko górka większa... :gwizdanie: ale mam łańcuchy
SoMeS Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 fajne te podjazdy przerabiałem to w zeszłym roku w zakopanym tylko górka większa... :gwizdanie: ale mam łańcuchy PW SOMES widzę widzę..
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 zostal jeden i Guru pod prysznicem [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 00:22_________________________________________________a tak powaznie to i ja lece. Trzymajcie sie Chlopy, do dzisiaj
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 zostal jeden i Guru pod prysznicem [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 00:22_________________________________________________a tak powaznie to i ja lece. Trzymajcie sie Chlopy, do dzisiaj No trzymaj się i zapraszamy jutro do Gliwic na spocika
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 zostal jeden i Guru pod prysznicem [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 00:22_________________________________________________a tak powaznie to i ja lece. Trzymajcie sie Chlopy, do dzisiaj N trzymaj się i zapraszamy jutro do Gliwic na spocika bede w gliwi od poniedzialku do srody
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 To trzeba będzie jakiegoś mini spota zorganizować
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 wygrałem! ok to mogę iść spać Co żeś wygrał
Guregoru Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 z Krakusem... przetrzymaliśmy go Hyhyhy Dobra ja też spadam Do jutra a w zasadzie to do dzisiaj
czester Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Widze, ze ladnie naspamowaliscie ja dzisiaj wyjezdzam, takze nie bedzie mnie dzisiaj ani za tydzien na spocie. Krolu twoj kolektor powinien miec guru. O co chodzi z tymi ostrzezeniami ?
Guregoru Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 z rańca O co chodzi z tymi ostrzezeniami ? A co kolorek ci nie pasuje
Skydiver Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 odsprzedaż jedną? bo przyznam szczerze że nie zakładałem bo nie chciało mi się zamawiać Keżor ma to możesz kupić bo moje są "używane" Wniosek nasuwa się jeden ..... Guruguru podprowadza klubowiczom ramki :shocked: Jak komuś brakuje już wie gdzie szukać :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 odsprzedaż jedną? bo przyznam szczerze że nie zakładałem bo nie chciało mi się zamawiać Keżor ma to możesz kupić bo moje są "używane" Wniosek nasuwa się jeden ..... Guruguru podprowadza klubowiczom ramki :shocked: Jak komuś brakuje już wie gdzie szukać :gwizdanie: Kurde wygadałem się
Skydiver Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Tu coś dla rezaczy http://patrz.pl/filmy/prawdziwy-tuning-siuks24 Krolu zawstydził byś turbodymomena po takiej przeróbce swojego ........
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 mnie zostały 2 sztuki ramek z poprzedniej partii , oddam za darmo bo są porysowane troche także jak ktoś chce to powiedzieć :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi