Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 no to widze ze na ogolnopolski sie szykuje niezla ekipa pijusow No tak okazji do toastów będzie pewnie dużo juz cwicze gardło ćwicz ćwicz bo ekipa ze śląska ma duże możliwości
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 no to widze ze na ogolnopolski sie szykuje niezla ekipa pijusow No tak okazji do toastów będzie pewnie dużo juz cwicze gardło ćwicz ćwicz bo ekipa ze śląska ma duże możliwości a ty myślisz ze stolica próżnuje ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 no to widze ze na ogolnopolski sie szykuje niezla ekipa pijusow pewnie nie próżnuje . chociaż patrząc na tych na wiejskiej - tam same próżniaki siedzą No tak okazji do toastów będzie pewnie dużo juz cwicze gardło ćwicz ćwicz bo ekipa ze śląska ma duże możliwości a ty myślisz ze stolica próżnuje ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: pewnie nie próżnuje . chociaż patrząc na tych na wiejskiej - tam same próżniaki siedzą :polew:
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 chociaż patrząc na tych na wiejskiej - tam same próżniaki siedzą :polew: to sami przyjezdni (zreszta ja tez) , nie identyfikujemy sie z nimi choć wala wiecej od nas
diman Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 chociaż patrząc na tych na wiejskiej - tam same próżniaki siedzą :polew: to sami przyjezdni (zreszta ja tez) , nie identyfikujemy sie z nimi choć wala wiecej od nas dobre :polew:
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 chociaż patrząc na tych na wiejskiej - tam same próżniaki siedzą :polew: to sami przyjezdni (zreszta ja tez) , nie identyfikujemy sie z nimi choć wala wiecej od nas róznica jest ta ze my walimy za swoja kasę a oni za naszą czyli sa jak takie pijawki :gwizdanie:
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 róznica jest ta ze my walimy za swoja kasę a oni za naszą czyli sa jak takie pijawki :gwizdanie: spójrzcie na to z innej strony. jakby któryś z nas był na ich miejscu robiłby to samo. polska mentalność dobic do koryta i przez 4 lata nachapać sie ile mozna [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 11:59_________________________________________________kurewa musze z wami pisac bo na warszawskich wszyscy oprócz Krzyńka jeszcze śpią
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 róznica jest ta ze my walimy za swoja kasę a oni za naszą czyli sa jak takie pijawki :gwizdanie: spójrzcie na to z innej strony. jakby któryś z nas był na ich miejscu robiłby to samo. polska mentalność dobic do koryta i przez 4 lata nachapać sie ile mozna [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 11:59_________________________________________________kurewa musze z wami pisac bo na warszawskich wszyscy oprócz Krzyńka jeszcze śpią To widze ze szlachta osrto zabalowala ostatniej nocy ze nie masz z kim pisac
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 To widze ze szlachta osrto zabalowala ostatniej nocy ze nie masz z kim pisac jaka szlachta , to same łajzy
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam mięczaki... ja wczoraj zabalowałem do 4 :00 a o 6:30 jechałem z ojcem na giełdę :gwizdanie: jestem mega zbulony i nie wiem co z tym krk dziś... :wallbash: Jedzie w ogóle ktoś ?? DIMAN, KEŻOR ?? [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 12:42_________________________________________________moskal macie jakieś nowe fajne d*py w wątku - dawno tam nie zaglądałem [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 12:43_________________________________________________ciekawy temat powstał : http://www.a4-klub.pl/smf/top_3_najlepszych_lasek-t107122.0.html;topicseen
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 na warszawskich straszna posucha nie ma nawet pod co pamięciówki strzelić
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dobry Moskal parówo a Ty się zgubiłeś? Co z tym Krakowem dzisiaj Panowie? jedziemy czy olewamy system? :gwizdanie: Żeby mi nie było przykro to też pobalowałem do 5tej
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Moskal parówo a Ty się zgubiłeś? błąkam sie
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja i keżor jedziemy na 100% muszę z dimanem sie zgadać :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 u nas zawsze znajdziesz schronienie Krolu ale wy jednym autem jedziecie tak? lepiej by było na kilka furmanek pojechać bo potem nam powiedzą że oszczędzaliśmy
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 u nas zawsze znajdziesz schronienie Krolu ale wy jednym autem jedziecie tak? lepiej by było na kilka furmanek pojechać bo potem nam powiedzą że oszczędzaliśmy ja nie mam zimówek jeszcze założonych poza tym nie do konca się czuje żeby jechać...
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ja też nie mam Krolu no ale nie straszna mi taka jazda a kto jeszcze jedzie?
diman Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 pany ja sie na wyjazd pisze dajcie cos konkretnego jakas godzine i gdzie sie ustawiamy
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ja mysle moze o 17 w katowicach się zebrac?? oni maja spota na 18:00 [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 13:39_________________________________________________somes ale ja umieram... tak bym jechal swoja eSą sie przylanswac jak zawsze
Rekomendowane odpowiedzi