Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja tez lekko wczoraj przeplukalem

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to widze ze na ogolnopolski sie szykuje niezla ekipa pijusow

No tak okazji do toastów będzie pewnie dużo :drunk:

juz cwicze gardło

ćwicz ćwicz bo ekipa ze śląska ma duże możliwości :decayed:

Opublikowano

juz cwicze gardło

a ty myślisz ze stolica próżnuje ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

pewnie nie próżnuje . chociaż patrząc na tych na wiejskiej - tam same próżniaki siedzą

juz cwicze gardło

a ty myślisz ze stolica próżnuje ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

pewnie nie próżnuje :decayed: . chociaż patrząc na tych na wiejskiej - tam same próżniaki siedzą :polew: :polew:

Opublikowano

chociaż patrząc na tych na wiejskiej - tam same próżniaki siedzą :polew: :polew:

to sami przyjezdni (zreszta ja tez) , nie identyfikujemy sie z nimi choć wala wiecej od nas :wink4:

Opublikowano

chociaż patrząc na tych na wiejskiej - tam same próżniaki siedzą :polew: :polew:

to sami przyjezdni (zreszta ja tez) , nie identyfikujemy sie z nimi choć wala wiecej od nas :wink4:

dobre :polew: :polew:

Opublikowano

róznica jest ta ze my walimy za swoja kasę a oni za naszą :disgust: czyli sa jak takie pijawki :gwizdanie:

Opublikowano

róznica jest ta ze my walimy za swoja kasę a oni za naszą :disgust: czyli sa jak takie pijawki :gwizdanie:

spójrzcie na to z innej strony.

jakby któryś z nas był na ich miejscu robiłby to samo. polska mentalność :wink4:

dobic do koryta i przez 4 lata nachapać sie ile mozna :decayed:

[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 11:59_________________________________________________kurewa musze z wami pisac bo na warszawskich wszyscy oprócz Krzyńka jeszcze śpią :kox:

Opublikowano

spójrzcie na to z innej strony.

jakby któryś z nas był na ich miejscu robiłby to samo. polska mentalność :wink4:

dobic do koryta i przez 4 lata nachapać sie ile mozna :decayed:

[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 11:59_________________________________________________kurewa musze z wami pisac bo na warszawskich wszyscy oprócz Krzyńka jeszcze śpią :kox:

To widze ze szlachta osrto zabalowala ostatniej nocy ze nie masz z kim pisac :tongue4:

Opublikowano

To widze ze szlachta osrto zabalowala ostatniej nocy ze nie masz z kim pisac :tongue4:

jaka szlachta , to same łajzy :kox:

Opublikowano

Witam mięczaki... ja wczoraj zabalowałem do 4 :00 a o 6:30 jechałem z ojcem na giełdę :gwizdanie: jestem mega zbulony i nie wiem co z tym krk dziś... :wallbash: :wallbash:

Jedzie w ogóle ktoś ??

DIMAN, KEŻOR ?? [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 12:42_________________________________________________moskal :hi: macie jakieś nowe fajne d*py w wątku - dawno tam nie zaglądałem :decayed:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 12:43_________________________________________________ciekawy temat powstał :

http://www.a4-klub.pl/smf/top_3_najlepszych_lasek-t107122.0.html;topicseen

Opublikowano

na warszawskich straszna posucha :thumbdown:

nie ma nawet pod co pamięciówki strzelić :decayed:

Opublikowano

dobry :hi:

Moskal parówo a Ty się zgubiłeś? :cool1::decayed:

Co z tym Krakowem dzisiaj Panowie? jedziemy czy olewamy system? :gwizdanie:

Żeby mi nie było przykro to też pobalowałem do 5tej :drunk::przebiegly:

Opublikowano

Moskal parówo a Ty się zgubiłeś? :cool1::decayed:

błąkam sie :kox:

Opublikowano

Ja i keżor jedziemy na 100% muszę z dimanem sie zgadać :gwizdanie:

Opublikowano

u nas zawsze znajdziesz schronienie :decayed:

Krolu ale wy jednym autem jedziecie tak? :cool1:

lepiej by było na kilka furmanek pojechać bo potem nam powiedzą że oszczędzaliśmy :polew:

Opublikowano

u nas zawsze znajdziesz schronienie :decayed:

Krolu ale wy jednym autem jedziecie tak? :cool1:

lepiej by było na kilka furmanek pojechać bo potem nam powiedzą że oszczędzaliśmy :polew:

ja nie mam zimówek jeszcze założonych poza tym nie do konca się czuje żeby jechać...

Opublikowano

ja też nie mam Krolu :wink4:

no ale nie straszna mi taka jazda :tongue4:

a kto jeszcze jedzie? :)

Opublikowano

pany ja sie na wyjazd pisze dajcie cos konkretnego jakas godzine i gdzie sie ustawiamy

Opublikowano

ja mysle moze o 17

w katowicach się zebrac??

oni maja spota na 18:00 [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 13:39_________________________________________________somes ale ja umieram... tak bym jechal swoja eSą sie przylanswac jak zawsze