sebul Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Wiecznie czyste auto Zero śniegu, wody, brudu na aucie. Ktoś kupi żeby potestować i zdać relacje ? Tylko raczej opon bym tym nie psikał, bo na mokrym mogłyby się cyrki dziać ;]
adrianus Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 wow! super ciekawe ile kosztuje i jak dlugo takie wlasciwosci sie utrzymuja. ale jestem zbyt leniwy zeby to sprawdzic
marcin78 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 tyle znalazłem Oil Spill Equipment | Spill Containment Berms | Spill Containment Products | UltraTech International Inc. ciekawa sprawa, ciągle czyste szyby.
marcin78 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Paint & Accessories | Liquid Coatings | Ultra Ever DryŽ 32 oz. Trigger Hand Sprayers - 2 Pack 4101 | 640369 - GlobalIndustrial.com czy to jest cena? 35$? gdyby sie złożyć to kilka szybek w furach można psiknąć.
Kshyhu87 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Ja chętnie się złożę na przesyłkę i wziąłbym jedną sztukę :-D
Kshyhu87 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Ja mogę błotnik na próbę bo i tak do malowania mam :-P
audiomaniak Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Czyli jak się tym człowiek nasmaruję to miesiąc bez mycia:eusathink: :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
sebul Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Hmmm a co jakby psiknac kobiecie w ... mega poslizg i zero dzieci ?
Fr0styyy. Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zacytuję znajomego z innego forum... Znalazłem karty charakterystytki tego ultraeverdry: top base Po pierwsze, co nie wynika z filmu, jest to powłoka dwuskładnikowa, czy raczej dwuwarstwowa. Po drugie, aż 10% ukryli jako "proprietary", dziwne że im wolno tyle... Reszta to standardowe rozpuszczalniki, baza, wypełniacze. PS: reszta danych: właściwości fizyczne instrukcja nakładania ulotka reklamowa faq karty FDA/USDA dla wybranych składników PS2: google mówi, że cena za wielką wodą to 106$ top i 63$ bottom za ~litr każdego. Trochę dużo, jak na eksperymenty .
kanu Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Wiecznie czyste auto Zero śniegu, wody, brudu na aucie. Ktoś kupi żeby potestować i zdać relacje ? Tylko raczej opon bym tym nie psikał, bo na mokrym mogłyby się cyrki dziać ;] qrde co z technologia może być ciekawe, ciekawe kiedy się jakiś importer w Polsce otworzy...
sebul Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 Ciekawe na ile by to starczylo, bo moznaby zrobic jakas sciepke i pyknac najpierw jednemu na testy i jakby wypalilo to pozniej zrzuta na reszte aut
marcin78 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Ciekawe na ile by to starczylo, bo moznaby zrobic jakas sciepke i pyknac najpierw jednemu na testy i jakby wypalilo to pozniej zrzuta na reszte aut Qrde też mnie korci, czyste szyby, brak smug na szybach przez zdechłe wycieraczki, czyste dywaniki w aucie, ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- Ciekawe na ile by to starczylo, bo moznaby zrobic jakas sciepke i pyknac najpierw jednemu na testy i jakby wypalilo to pozniej zrzuta na reszte aut Qrde też mnie korci, czyste szyby, brak smug na szybach przez zdechłe wycieraczki, czyste dywaniki w aucie, Nano coating on windshield - YouTube
julo23 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Tylko dlaczego tego nie stosują w innych dziedzinach ? Budownictwo, kosmonautyka, przemysł ? A wy chcecie akurat do aut. Wg mnie to musi być zbyt krótkotrwałe i za bardzo "chemiczne" że o tym wogóle nie słychać - choć kiedyś było głośno ale tylko w reklamach TV mango. Jakby było takie idealne, to by sobie człowiek tym wszystko wypsikał od nocnika w domu po auto. Jakoś mnie to nie przekonuje.
marcin78 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Turtle Wax NanoTech - płyn do mycia szyb Nano (2950096623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. stosował ktoś to??, efect jest podobny?
Rekomendowane odpowiedzi