kris_91 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Felga jest na oku zobaczymy co z tego wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ostatnie shoty na tym setupie w 2013. Felgi sprzedane czas szukac nowego kola. Jestem bardzo zadowolony ze autko bylo na kilku wiekszych zlotach i ze robilo wrazenie. Planow na 2014 jest sporo i powiem tylko tyle ze jak uda sie je zrealizowac to bedzie rozpier...l:-D No pojechałeś z autem z grubej rury odrazu i wyszło mega co potwierdzają odwiedzone zloty gdzie dostałeś się na zaproszenie, czego ci zazdroszczę. Działaj z Audi i czekam na kolejne mody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Felgi na zimę to 17" czy 18" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 18" 8j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 hehe na zimę też się będzie prezenciło, ja schodzę 3 rozmiary w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidosss_88 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 OG WIRE WHEELS 20cali lowrider air ride chromy (3610524411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Takie sobie zapodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 OG WIRE WHEELS 20cali lowrider air ride chromy (3610524411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Takie sobie zapodaj myślę że nie robiły by roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dawid prosze cie:P No to winter setup on board. 18 zoll 8J. Opona 225/40/18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Szczerze? dla mnie jest lepiej jak na letnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VPLD Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 hehe błotnik z tyłu odpocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 nie jestem fanem bmw i te fele co masz teraz są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Bardzo dobrze wyglądają te zimowe koła Felgi są grafitowe czy czarne ? Malowałeś ? Możesz zrobić jakieś zdjęcie z bliska ? Jakiej firmy masz opony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Kolor to ciemny polmatowy antracyt. Malowane proszkowo. W piatek cykne pozadne fotki. Opony Pirelli Sottozero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Kuwa jest mega zima jak co niektórzy lato na ciemno fura też zacnie wygląda Ps Ledy z forum od bidzio1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Kolor to ciemny polmatowy antracyt. Malowane proszkowo. W piatek cykne pozadne fotki. Opony Pirelli Sottozero 18" na zimę to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ee tam 18 ja wystawiłem swoje opony 235/35/19 na tablicy i Pan jakiś dzownił bo chciał kupić ja już uradowany że 8paczek wpadnie a on czy to zimówki bo szuka zimówek w tym rozmiarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No to zbieranie gratow na nowy sezon rozpoczete: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 UP Z racji z ze mam urlop trzeba cos pogrzebac przy audi a wiec: Listwy S-line poszly w podklad jutro mam zamiar je przeszlifowac i polakierowac pod kolor budy:D A w czasie gdy listwy schna pod kaloryferem ja wziąłem sie za odnawianie wlacznika swiateł. Jak sie okazalo ktos juz to robil ale tylko blende z ikonami a srodka nie ruszal. A dodam ze jestem 1 wlascicielem w pl:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi