czeslaw555 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam ,muszę wymienić żarówki w zegarach ,bo parę ich padło a jak już wymieniać to wszystkie czy może ktoś podać jakie żaróweczki są potrzebne i ile szt.? Czytałem posty ale jakoś nie natrafiłem na taki opis, wiem tyle że są z oprawkami i wiem z postów jak wyjąć zegary.Liczę na waszą pomoc.Pozdro.Cz
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 zarówka R5 1,1W lub 1,2W policz sobie
tomasz-gorz Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 takie zaróweczki dostepne sa na stacjach benzynowych (na pewno Orlenu) kosztuja ok. 1zł za sztuke, tylko ze bez oprawek, ale jak najbardziej można wykorzystac te stare - od razu mowie-musisz być cierpliwy zeby wlożyc te druciki do srodka:) mi sie udało:)) a jak nie to na allegro pełno jest tego, juz w oprawkach, cena ok 4zł za sztuke
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 czeslaw555 bylo juz przerabiane daaawno temu, poza tym calkiem niedawno powstal nowy: http://www.a4-klub.pl/smf/wnetrze/b5_aeb_zarowki_do_podswietlania_deski_rozdz-t35836.0.html;
czeslaw555 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 dzięki z podpowiedzie ,żarówki już wymienione ,1szt= 1,99zł
bachoo Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Moze glupie pytanie, ale jaki kolor zaroweczki jest standardowo?
Rekomendowane odpowiedzi