Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS4 B5 By Kosiniak.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nono miazdzy moszne

Opublikowano

och ty pieknosci moja :slina::shock3: ...juz wiem skąd wezme wydech do swojej A8 :naughty:

Opublikowano

MEGA :kox::kox::kox:

Opublikowano
RS jak RS......

idealny:wink:

dokladnie, mijam takiego co jakis czas, a na zywo dopiero robi robote besia jak sie toczy po drodze:decayed:

oj toczy sie toczy i to jak a jak taka wyjedzie na miasto w nocy to dopiero dzwiek :decayed: sasiad ma i malina jakich malo:slina::slina::slina::naughty:

kolego graty furmanki oby sie dobrze sprawowala:wink:

Opublikowano

jako klasyk i drugie autko to furka idealna i chyba jedyna słuszna - bo tak ogólnie to jaka piękna by nie była to już jednak leciwy staruszek.

Ostatnio jak tak przeglądałem allegro to już nawet B7 RS4 na mnie szału nie robiło - ale jak kilka dni temu taką na mieście spotkałem (co mi się często nie zdarza) to się chyba z 10 razy obróciłem - więc w realu pewnie z B5 było by tak samo

Opublikowano
:kox: I lakierek dopieszczony... :slina:
Opublikowano

rodzinne kombi ze stadniną pod maską :kox:

Opublikowano

Podobna do skody fabi :grin: a tak poważnie to rozwaliły mnie 2 rzeczy silnik i te fotele :shock3: też takie chce :cry:

Opublikowano

Auto marzen... gratuluje. No i fajnie ze takie auta sa w dobrych rekach. No i nie wiedzialem ze na podlasiu takie auto jest ;) fajnie by bylo kiedys na zywo takie auto zobaczyc...

Opublikowano

Mógłbyś mi zmierzyć jakie wymiary średnicy maja końcówki tłumika?:wink: był bym bardzo wdzięczny:naughty:

Opublikowano

monster:kox:

Opublikowano
ja specjalnie zrywalem folie z szyb zeby bylo czysto, schludnie i elegancko :)

a z drugiej strony tez dobrze jak kto co lubi :thumbup1::wink: