MrSylwek1981 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam! Mam w zamiarach założyć LPG do Audi A4 B6 18T Instalacja Stag.Znalazłem gazownika w Kicinie ,miejscowość obok Białopola w powiecie chełmskim jego imię to Andrzej, wydaje się że zna się na rzeczy no i współpracuje z przedstawicielami Stag ,chce zakładać wszystkie komponenty jakie wytycza mu firma Stag, ponieważ twierdzi że on montuje, a na oddanie przyjeżdża przedstawiciel z firmy Stag w celu dopuszczenia i zatwierdzenia tej instalacji do użytku(+2lata gwarancja bez limitu km).Moje pytanie czy może ktoś zna ten zakład i może podzielić się jakąś opinią na temat tego mechanika. Z góry dzięki!
paput Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Jedź do Adama Rogowskiego kolego, tez województwo lubelskie
MrSylwek1981 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Dzięki za info, okazało się że nie zdążę już założyć gazu ponieważ wyjeżdżam za granicę do pracy i będę zakładał dopiero po powrocie ale jeśli bym dostał jakieś konkretniejsze namiary na kogoś pewnego z woj.lubelskiego to będę wdzięczny.Dzięki i pozdrawiam!
wilku213 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 AUTO-GAZ Adam Rogowski - MONTAŻ-SERWIS-NAPRAWY
MrSylwek1981 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Po powrocie z zagranicy skorzystam z jego usług ,widzę po zdjęciach z jego strony że wykonuje swoją robotę solidnie.Dzięki wielkie !
soul87 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Auto Gaz Warsztatownia Lublin , autoryzowany warsztat AC w Lublinie , nie zawiedziesz sie tutaj tez, a moze byc taniej niz u Pana Adama
Rekomendowane odpowiedzi