Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] by Edyta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przy okazji wymiany rozrządu wpadł "grzejnik" na zimę

skąd brane graty do fmicka? :decayed:

Ok już wiem, nie przeczytałem uważnie powyższych komentarzy :facepalm::D

Edytowane przez Zieluu

Opublikowano

Czy Was wszystkich poe... jak będziecie tak zapier.. z modami to Was nigdy nie dogonię... :facepalm:

Edyta piknie :jerk: te niebieskie łączniki za zderzakiem zawsze mi się podobały.. może kiedyś :kox:

to ja was gonię :decayed:

Robi sie tutaj coraz ciekawiej :naughty:

Możesz podać namiary na pw gdzie i jakie elementy do montażu FMIC kupiłaś?

pw :wink:

Grubo, grubo :thumbup1:

Oczywiście polecam Turboelitę, co do mocy, to na seryjnych gratach i fmicu myślę, że tak pod 180+ można celować. No kwestia oczywiście sprawności silnika. Robert ma ogarniety temat, więc coś Wam poleci na tyle bezpiecznego, abys silnika nie remontowała :thumbup1:

mój już z nim rozmawiał, wszystko zależy od "kondycji silnika", ale to się okaże już na miejscu u nich :wink: 180 no nie szalejmy :grin: wątpię, że tyle wyda

zamawiałam na http://www.baq-garage.pl/, ale i tak bez przeróbek się nie obeszło, wiec chyba badziej się opłaca z fmic.pl zamówić

dzięki za dobre słowo panowie :wink: staram się, staram, żeby było ciekawie :grin:

przy okazji doszło zamknięcie łokcia, jutro montaż, niestety stare nie wytrzymało próby czasu :facepalm:

15a21304da1855bam.jpg

:kox::hahaha:

Opublikowano

Czy Was wszystkich poe... jak będziecie tak zapier.. z modami to Was nigdy nie dogonię... :facepalm:

Edyta piknie :jerk: te niebieskie łączniki za zderzakiem zawsze mi się podobały.. może kiedyś :kox:

to ja was gonię :decayed:

Robi sie tutaj coraz ciekawiej :naughty:

Możesz podać namiary na pw gdzie i jakie elementy do montażu FMIC kupiłaś?

pw :wink:

Grubo, grubo :thumbup1:

Oczywiście polecam Turboelitę, co do mocy, to na seryjnych gratach i fmicu myślę, że tak pod 180+ można celować. No kwestia oczywiście sprawności silnika. Robert ma ogarniety temat, więc coś Wam poleci na tyle bezpiecznego, abys silnika nie remontowała :thumbup1:

mój już z nim rozmawiał, wszystko zależy od "kondycji silnika", ale to się okaże już na miejscu u nich :wink: 180 no nie szalejmy :grin: wątpię, że tyle wyda

zamawiałam na http://www.baq-garage.pl/, ale i tak bez przeróbek się nie obeszło, wiec chyba badziej się opłaca z fmic.pl zamówić

dzięki za dobre słowo panowie :wink: staram się, staram, żeby było ciekawie :grin:

przy okazji doszło zamknięcie łokcia, jutro montaż, niestety stare nie wytrzymało próby czasu :facepalm:

15a21304da1855bam.jpg

:kox::hahaha:

Gdzie można dostać takie zamknięcie?

Opublikowano

Fmic daje ok 10 km. Jeśli zdrowy motor, to na ok. 170+ go zrobia. Czyli z fmic moze 180 byc.

Oczywiście wszystko zależy od kondycji silnika i zdrowego rozsadku ;-)

Opublikowano

Bielun tutaj nie ma co gonic-trza rezać swoje. A stopień psychozy będzie się pogłębiałcoraz bardziej i bardziej ....... :-).

I like It :dancing:

Opublikowano

Bielun tutaj nie ma co gonic-trza rezać swoje. A stopień psychozy będzie się pogłębiałcoraz bardziej i bardziej ....... :-).

I like It :dancing:

Rezam cały czas ..nie ma opierda...ania . A jesli chodzi o stopien psychozy to ja juz jestem na extreme :) ale jak widze ze tu sie reza fmic, tam q a jeszcze gdzie indziej webasto to łapie doła...:)

Opublikowano

Oj tam marudzicie fmic zakładał mi wlasciciel tego corka, i wychodzac od niego z garazu to dopiero sie ma planow i psychika juz nie ta ee3023ece1b9c32cb049868e936b5ecb.jpg

Edytowane przez Edyta

Opublikowano

Daregarage?

Opublikowano

Nie, moja bytowska ekipa ;-)

Opublikowano

Mycha;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

Dokładnie

Opublikowano

Rdzewek miał chyba podobnego :wink:

Opublikowano

Z tego co sie orientuje to ma jeszcze, ten znajomka stoi juz trzy lata w garazu, na przyszly sezon chce nim wyjechac jednak nie ma to jak vrka

Edytowane przez Edyta

Opublikowano

Myche i leetveen-a to musieli kiedys kosmici porwac.nie dosyć ze pomysly w glowie maja mocne to do tego potrafią je jeszcze zrealizowac.

Edytowane przez jaccov6

Opublikowano

Myche i leetveen-a to musieli kiedys kosmici porwac.nie dosyć ze pomysly w glowie maja mocne to do tego potrafią je jeszcze zrealizowac.

:grin::decayed::wink: jak wiesz tu w bytowie wiecej takich :naughty: idealne towarzystwo na imprezy :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak znam dobrze "rynek" bytowski to jest tam najwieksze skupisko fałweji i druciarstwa :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jak znam dobrze "rynek" bytowski to jest tam najwieksze skupisko fałweji i druciarstwa :polew: :polew: :polew:

to chyba już nie znasz dobrze :decayed: oczywiście nie mówię tu o "bytowskiej młodzieży jeżdżącej czym popadnie" czyt. tajuningach itp :grin:

Opublikowano

witaj , naprawdę zadbane Audi :) oglądając twój wątek spodobały mi się blendy do lusterek podświetlane :thumbup1: powiedz proszę gdzie kupiłaś i czy są jakieś problemy z montażem? i oczywiście cena?

Opublikowano

sa z c6, podchodzą p&p, musisz sobie tylko przewód pociągnąć do clh czy lampek w drzwiach - jak wolisz, jak sobie te blendy do lusterka przyłożysz to będziesz widział gdzie musisz je dociąć trochę :wink: