Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle doczytałem :wink: uturbione benzyny też ogarnia? daj mi namiar jak możesz

Opublikowano
  • Autor
Tyle doczytałem :wink: uturbione benzyny też ogarnia? daj mi namiar jak możesz

Przecież Spanky na forum jest, pisz do niego :decayed: Nie wiem czy robi uturbione benzyny :wink:

Opublikowano
No nie wiem czy jest tak samo jak w a4, ale się nie kłócę, bo jeszcze nie jestem w temacie :wink: Doczytam sobie :wink:

---------- Post dopisany at 00:43 ---------- Poprzedni post napisany at 00:31 ----------

Już obczaiłem na allegro. Wszystko jest jak być powinno :thumbup1: Początek produkcji miały taki jak ja mam bez halo, ale z halo również, a potem już w zderzaku, ale głównie widzę, że rok 2003 :wink: Znalazłem kilka przykładów, więc wątpię, że jest inaczej :decayed::decayed:

Oferta - Audi A3 - Sprzedam jedyne takie na allegro i otomoto Audi A3 1.9 TDI z 2002 roku czarny metalic Silnik najlepszy z możliwych 1.9 TDI 131km wsp

Oferta - Audi A3 - WITAM,AUTO JEST Z NIEMIEC OD 1 WLASCICIELA Z KPL KLUCZY(4) ORAZ KSIAZKI SERWISOWEJ PROWADZONEJ DO SAMEGO KONCA!!!SILNIK DIESLA 130 KM K

Oferta - Audi A3 - PRZEDMIOTEM SPRZEDAŻY JEST PIĘKNA AUDI A3,Z SILNIKIEM 1.9TDI O MOCY 131kM 6BIEGÓW,ROK PRODUKCJI 11.2001r.,MODEL 2002R.,AUTO SPROWADZ

Oferta - Audi A3 - Witam ! Mam do zaoferowania Audi A3 (2001 r.) z silnikiem 1.9 TDI o mocy 130 KM. Auto jest w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wiz

CZARNE AUDI A3 TDi LIFT 130KM / XENON / BOSE / TOP (3001859932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jaka szkoda, że nie trafiło się czarne... :slina:

Ja mam czarnucha z białą skórą w środku.

Ori xenon i zderzak też ma spryski takie wystające. Rocznik 2002.

---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ----------

Spryski "chowane" w zderzaku miało s3 z tego co pamiętam.

Opublikowano
  • Autor

Tak, s3 miało chowane. A tutaj wszystko jest ok :wink:

Opublikowano

Ładnie Piotrek :wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak, ale w przyszłym roku. Na razie tylko program, a i tak jest już przyjemnie :kox: Na razie szukam fajnego koła a sezon i jak tylko auto będzie "wolne" to odsyłam lampy do zrobienia bixów. Masakra, w 2 tygodnie 6000km :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Przecież u nas dużo się nie jeździ :wink:

Opublikowano
  • Autor
Przecież u nas dużo się nie jeździ :wink:

Ja około 20-25 tysięcy rocznie, więc mało, ale tym razem zapowiada się więcej :grin:

Opublikowano

Prosiaki pakuj :whistling:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Up. Powoli do dołu.. I do przodu :decayed: Obecnie lampki zostały odesłane do Gwertego.

883138_496527780407951_1299138194_o.jpg

Opublikowano

Coś szału nie robi to koło.. Czegoś mi brakuje w tym aucie:whistling:

Opublikowano
  • Autor
Coś szału nie robi to koło.. Czegoś mi brakuje w tym aucie:whistling:

Powoli do przodu :wink: Obecnie bix się robi :decayed: Koło tylko na foto wydaje się małe i jest w c**j brudne...

---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ----------

Nawet nie widać, że to polerka :facepalm::grin:

Opublikowano

Ja myślałem że to folia do kanapek :polew::decayed:

Opublikowano
Up. Powoli do dołu.. I do przodu :decayed: Obecnie lampki zostały odesłane do Gwertego.

http://s3.postimage.org/jkxez64xr/883138_496527780407951_1299138194_o.jpg

Piotrek co Ty komuś w stragan wjechałeś :decayed:.

Fajna gleba i zacne koło, robi się fajnie :kox::wink:.

Opublikowano

fajnie z tym kołemu mu :decayed: dokładki w kolor przy srebrnym koniecznie :wink:

Opublikowano
  • Autor
fajnie z tym kołemu mu :decayed: dokładki w kolor przy srebrnym koniecznie :wink:

Wszystko w swoim czasie :naughty: Powoli powoli do przodu. Gdybym miał więcej czasu to bym już więcej ogarnął...

Czekam na foto na "moich" RSach :kox::kox:

Opublikowano

Wszystko w swoim czasie :naughty: Powoli powoli do przodu. Gdybym miał więcej czasu to bym już więcej ogarnął...

Czekam na foto na "moich" RSach :kox::kox:

dopiero na świeta, bo jestem w Krk cały czas. Szczerze mówiąc jeszcze ich nawet nie widziałem :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wreszcie się zebrałem cyknąć coś kanapką. Czarne lampy + bix, czarny grill z polifta, dystans na tył 10mm. Jeszcze żółta folia na halogeny i w pewne inne miejsce, ale najpierw muszę zobaczyć jak to wyjdzie :decayed: Obecnie myślę co robić ze sprzęgłem, bo jak tylko zrobiło się troszkę cieplej to nie ślizga się. I teraz dylemat czy wzmacniać, czy pchać się w jednomas, czy w sprzęgło z sharana btb (najdroższa opcja :kwasny:). Powoli chcę też szukać intercoolera i myślę czy ładować gtb1756vk, czy gtb2260vk :mysli:

2013_03_28_14_30_24.jpg

2013_03_28_14_30_37.jpg

2013_03_28_14_30_44.jpg

Opublikowano

Inna felga Piotr, ta się gubi w tym aucie :thumbdown: