michu93 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 oo to kawał drogi ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jak na moje jest lepiej, przynajmniej znajomi tak mówią to mało powiedziane jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Duds to nie obtarcie felgi - to szpachla pęka:decayed: przecież Ci mówiłem, że były naprawiane:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wymyśliłeś już felaszcze na nowy sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Temat otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ale powiedz, że "te" vosseny odpadły....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nie wysłane z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Tych Łossenów to bedzie teraz od pieruna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Mała aktualizacja Z mocą jeszcze nie podziałałem, bo turbo do mnie do tej pory nie dotarło (ze względu na wypadek pana, który mi je przerabia), ale w poniedziałek podobno ma już u mnie być. Poczyniłem za to przygotowania pod zmianę koloru, bo będzie folia, więc dzisiaj pojechałem do kolegi mojego kuzyna, który wyciąga wgniotki Miałem kilka drobnych, można powiedzieć niewidocznych, wgniotek, punkcików, które w ogóle nie rzucały się w oczy, ale chciałem mieć wszystko perfekt przed folią, bo potem już bym tego nie zrobił W sumie było 10 takich punkcików (niektóre było widać dopiero pod specjalną lampą widoczną na foto). Wrzucam parę fotek z operacji Jakby ktoś był zainteresowany to robiłem to w Częstochowie i z czystym sumieniem mogę polecić. Pełna profeska i naprawdę niedrogo http://www.usuwanie-wgniecen-czestochowa.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Czy to ja Ciebie widziałem jadąc przez pwr ostatnio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Czy to ja Ciebie widziałem jadąc przez pwr ostatnio ? Mnie na pewno nie, ale mojego kuzyna mogłeś widzieć też ma srebrną a moja już nie jest srebrna, aktual wkrótce wysłane z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Oho no była srebrna, na glebie, OOL też i miała wintery z a8 Wrzucaj Panie bom ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Oho no była srebrna, na glebie, OOL też i miała wintery z a8 Wrzucaj Panie bom ciekaw Dokładnie, to mojego kuzyna Gleba to tam dopiero będzie, ale w wakacje, bo na razie śmigamy do Wrocka Moje dopiero dziś złożone, ale wrzucę fotki jak będą koła, czyli może przed świętami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1388 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jest piekna !!! powodzenia w nowych modach. Oczywiście jak są jeszcze pomysły :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 zapowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ....sprzedazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 fajny kanarek.. Nakręć jakiś film jak to teraz jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi