Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być ciekawie tylko jak będzie felga na lustro zrobiona :thumbup:

Opublikowano

Fela kozaczek :naughty::kox: trochę fantazji i będzie dobrze fchoy :kox:

Opublikowano

Tak w ogóle to myślałem o jakimś dipowaniu ramion, a dekiel w polerkę, ale sam nie wiem co z nimi robić, więc wszelkie propozycje mile widziane :naughty:

Opublikowano

A pier**le sprzedaję... Kupuję malucha :polew::polew::polew:

Opublikowano

Znajdzie się :polew::polew:

Opublikowano

Kurde, a ja sie zastanawiałem kto mi aludekle zaiwanił spod bloku :decayed:

Na oponie będzie całkiem inaczej mam nadzieje, bo sama felga wisząca w powietrzu to wróżenie z fusów :whistling: Btw. polecam straszenie zakonnic upustem z turbo with Duds :polew:

Opublikowano

Doyebanie przy zakonnicach miazga :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany 29-05-2013 at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2013 at 21:26 ----------

Panowie, może macie jakieś propozycje co do felg? Lexy poszły :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
Doyebanie przy zakonnicach miazga :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany 29-05-2013 at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2013 at 21:26 ----------

Panowie, może macie jakieś propozycje co do felg? Lexy poszły :grin::grin::grin::grin:

dałbym całość w poler a ten dekiel dokręcany w srebro z budy :decayed:

Opublikowano

Ale lexy już poszły :grin:

Opublikowano

No właśnie nic nie mam, szukam czegoś od nowa, bo znalazł się napalony kupiec i że tak powiem warto mi było sprzedać :grin: Cały czas myślę o tych: 5x100R19 VW, AUDI, FELGI Z OPONAMI. (3240517982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale boję się trochę 19"...

Opublikowano
No właśnie nic nie mam, szukam czegoś od nowa, bo znalazł się napalony kupiec i że tak powiem warto mi było sprzedać :grin: Cały czas myślę o tych: 5x100R19 VW, AUDI, FELGI Z OPONAMI. (3240517982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale boję się trochę 19"...

okropieństwo..

Opublikowano
fajne te lexy były :wink:

Uwierz, warto było je pogonić :decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

okropieństwo..

E tam, te są fajne :kox: Widziałem na żywo na a3 18" i robiły dobrą robotę. Dlatego napisałem, że czekam na propozycje, bo nie mogę się na nic zdecydować :decayed:

Opublikowano

a może po prostu avusy z S3? albo RS6? oklepane, ale b. dobrze wyglądają na 8L

Opublikowano

a może monoblock?

images?q=tbn:ANd9GcS40KhSn2k16v5MW_W5oqHiMpjYkKE6ooI_k8h3edTX53_nA3C5DA

to akurat jakiś VT, ale może być ciekawie :wink: