Kamaz1980 Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam. Mam zamiar wymienić przewody podciśnienia w audi a4 b6 1.9 AWX . Jakie średnice tych przewodów tam wchodzą i ile metrów muszę kupić tych przewodów. Z góry dziękuje za odpowiedź.
cl4vish Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Dołączam się do pytania. Ktokolwiek wie?
bastek_s Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Srednica 3mm, takie same jak wężyki przelewowe, mysle że 3m wystarczą
Sztomel Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Jaby tego było mało to jeszcze drugi taki sam temat założyłeś. Srednica 3mm, takie same jak wężyki przelewowe, mysle że 3m wystarczą Sebastian, a jak kolega ten wężyk o średnicy wewn. 3 mm założy np. na króciec zaworu EGR ? Ma go ugotować we wrzątku by go na niego naciągnąć ? Widziałeś kiedyś jak wygląda to wszystko pod górną pokrywą silnika ?
bastek_s Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 zapomniałem o EGR:doh:, wczoraj wymieniałem oprócz Egr-a:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi