Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CT945 jest wzmacniany....

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kowi co ty masz za spręzyny obecnie? myślę czy wkładać te 1be na zimę czy szukać czegoś niższego, ale znaleść na szybko używkę jest problem a cena nowych to pogrom

Opublikowano
  • Autor

kowi co ty masz za spręzyny obecnie? myślę czy wkładać te 1be na zimę czy szukać czegoś niższego, ale znaleść na szybko używkę jest problem a cena nowych to pogrom

Betatec za 400zł komplet nowych -30, przód pogoniłem :naughty: i jeżdze na tych od Ciebie

Opublikowano

gdzie to jest do kupienia? niby to 1be ma -20 ale widziałem to auto i cudów nie ma :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Brałem od tego typa

http://allegro.pl/sprezyny-obnizajace-audi-a6-4b-betatec-quattro-i1874128307.html

Obecnie nie ma aukcji do B5 trza pisać

na 17tce stoi dobrze, szpara max 2 palce :wink4:

Amory przyszły :good: jeszcze musze zaległe puscic :tongue4:

Opublikowano

gdzie to jest do kupienia? niby to 1be ma -20 ale widziałem to auto i cudów nie ma :wallbash:

ja mam 1be to sobie luknij :wink4:

Opublikowano

szybko doszło, ale wkońcu ty prawie za płotem mieszkasz :polew:

dzięki, napiszę do zioma czy zorganizuje coś do b5 :good:

Józek właśnie tak chodzą po forum i lukam kto ma 17/18 i 1BE u Ciebie też byłem, kurde właśnie ten z 1-2cm w dół by się zdało :)[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 15:42_________________________________________________o patrz takie fk fpyte i cena niegłupia, za takie 1be weźmie się ze 2 stówki, a potem te fk z amorami 1be można ojebać na wiosne :good:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie, te betatec sa -30 i wtedy były od ręki a na FK trzeba było czekać :wink4:

Opublikowano

Napisałem też ile muszę poczekać na te FK, bo wolałbym takie - 40mm lepiej będzie wyglądać i prędzej ktoś odkupi :) jak z twardością ?

Opublikowano
  • Autor

Napisałem też ile muszę poczekać na te FK, bo wolałbym takie - 40mm lepiej będzie wyglądać i prędzej ktoś odkupi :) jak z twardością ?

FK to nie wiem, ale betatec dawały rade jak miałem jeszcze dobre amory, bo teraz tył buja jak łajba, każdy zakręt z powodzeniem moge driftem pokanać :decayed: aby te twoje były w lepszym stanie i wytrzymaly do marca później to juz hardkor na majóVWke :kox:

Opublikowano

wsio wiadomo czarne betatec - 30mm 399zł od ręki, na fk czerwone :kox: - 40mm trza czekać kilka dni :)

Opublikowano
  • Autor

wsio wiadomo czarne betatec - 30mm 399zł od ręki, na fk czerwone :kox: - 40mm trza czekać kilka dni :)

i co bierzesz :mysli:

Opublikowano

a ciul wi bije sie z myślami, ale chyba poczekam na fk bo i tak chciałem se wypiaskować mocowania amorków i wahacze a trochę z tym zejdzie

poza tym tak jak mówisz trza coś kupić bo 18 cali i 1BE to tak nie bardzo chyba :)

Opublikowano
  • Autor

a ciul wi bije sie z myślami, ale chyba poczekam na fk bo i tak chciałem se wypiaskować mocowania amorków i wahacze a trochę z tym zejdzie

poza tym tak jak mówisz trza coś kupić bo 18 cali i 1BE to tak nie bardzo chyba :)

lekka wiocha :decayed: zamawiaj FK na zime styknie -40, tylko aby równo siadł

Opublikowano

silnik ciężki więc będzie git :good: zamawiam tylko trza pchnąć moje 1Be bo przecie pójde z torbami :polew:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mercedes Enzo na zime :naughty: 16"/7,5" ET35, parametry idealne :kox:

felgiu.jpg

Cos tam sie dzieje

silnikfj.jpg

Miałem obawy co do złego stanu silnika, ale jednak okazał sie ok, uszczelka pod głowicą jedynie do wymiany, pusciała przy 3-4 zaworze, głowica sprawdzona pod wzgledem szczelnosci wszytko ok :kox: , silnik tez nie wyglada zbytnio źle wiec swapów nie bedzie :rolleyes: sprawdziłem turbinke pod względem luzów, prawie juz 3 lata użytkowana hybrydka nie wykazuje luzów :kox:

Opublikowano

Miałem obawy co do złego stanu silnika, ale jednak okazał sie ok, uszczelka pod głowicą jedynie do wymiany, pusciała przy 3-4 zaworze, głowica sprawdzona pod wzgledem szczelnosci wszytko ok :kox: , silnik tez nie wyglada zbytnio źle wiec swapów nie bedzie :rolleyes: sprawdziłem turbinke pod względem luzów, prawie juz 3 lata użytkowana hybrydka nie wykazuje luzów :kox:

Wiedziałem, że wszystko będzie ok :good:

Opublikowano

Wiedziałem, że wszystko będzie ok :good:

:good: :good:

Opublikowano

a miała być eSaSaSaSa ;-)