Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chip tuning Audi A4 B8 2.0 TDI CR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slyszaeliscie o hamowniach ROTOTEST? Bez rolek, a na piastach montuje się urządzenia pomiarowe. Jakieś opinie na ten temat?

w reklamach pisza ze gwarancji na opony nie stracisz:)

Opublikowano

tak, :grin: ale czy pomiar jest faktycznie dokładniejszy?

Czy ktoś już miał jakieś porównanie?

Opublikowano

Jakieś kosmiczne ceny tu piszecie. Kumpel robił 2.0 TFSI 2011 rok w Evorider i z wyjęciem sterownika zapłacił 1400PLN Domyślam się że przez złącze było by jeszcze taniej.

Opublikowano
Jakieś kosmiczne ceny tu piszecie. Kumpel robił 2.0 TFSI 2011 rok w Evorider i z wyjęciem sterownika zapłacił 1400PLN Domyślam się że przez złącze było by jeszcze taniej.

takie są ceny u "najlepszych" :wink:

Opublikowano

"najlepszych" pojęcie względne :-)

Opublikowano
Rogal napisal mi:

bez zabezpieczenia antytuningowego 1300zł (przez zlacze)

z zabezpieczeniem antytuningowym 1700zł

edc17 1000zł

Dobrze sie ceni za wyjecie kompa i podlaczenie jego w boot mode (400zł) na stole

Opublikowano

No trochę się ceni bo nawet Vtech bierze za to 200PLN

Opublikowano

O Vtechu to lepiej nic nie mówić jakie softy oni robią.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam Panowie wlaśnie potrzebuje konkretnej pomocy w podjęciu decyzji ! Mam b8 2.0 Tdi 143 km 2008 r i zastanawiam sie z podniesieniem do 180 km. Czy moja decyzja nie bedzie bledna? Sluchajac wielu opowiescie wiekszosc osob mowi ze po chipie samochod zaczyna sie sypac tzn ze sprzeglo pada itd. Ja jestem w tym temacie zielony z tad moja obecnosc na tym forum. Prosze o odpowiedz co moze sie dziac z samochodem i gdzie wykonam profesjonalna modyfikacje w Warszawie.

Opublikowano

R-Performance, ulica Mineralna. nie bój się programu. po modyfikacji polubisz swoje auto jeszcze bardziej :hi:

Opublikowano

Wielkie dzieki za odp. Przemysle jescze ta decyzje, wczoraj niestety uslyszalem strzelajacy przeglub wiec najpierw to musze zrobic.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

W Białymstoku polecam Grzegorza z 'cartronic' Po programie zrobiłem 3,7 tys. i jest wszystko OK

138771141200_150x100.png

Opublikowano

Ja dzwoniłem z 2tyg temu do Aligatora i też usłyszałem 1600zł bez zabezpieczenia z zabezpieczeniem 2000zł. A Rogal gdzie przyjmuje ;>

Opublikowano

Powiem szczerze, że 2k za chipa to lekkie przegięcie pały ;-) Tylko nie piszcie mi o kultowych postaciach bo w Polsce jest cała masa innych dobrych, czy nawet lepszych tunerów, którzy za tuning nie wołają takich kwot ;-)

W Krakowie jes GCStuning, gdzie też robota bedzie mega profi a cena dużo niższa ;-)

Opublikowano
Powiem szczerze, że 2k za chipa to lekkie przegięcie pały ;-) Tylko nie piszcie mi o kultowych postaciach bo w Polsce jest cała masa innych dobrych, czy nawet lepszych tunerów, którzy za tuning nie wołają takich kwot ;-)

W Krakowie jes GCStuning, gdzie też robota bedzie mega profi a cena dużo niższa ;-)

Grzesiek całkiem mądrze gadasz więc może zdradzisz jaki jest koszt usługi u "takiego dobrego a może nawet lepszego tunera gdzie ceny nie zabijają" no i czy są tacy w wlkp?

Opublikowano
Chiptuning Tuning samochodów - zwiększanie mocy C-TRONIC Wrocław

Robili mi 4 lata temu sprintery 318 nominal 184hp po hamowni 248hp auta zrobili 600tys i jest good tyle ze fap wywalony....

teraz do nich dzwonilem i chca 1100-1300 max...

175hp to min jak robia ktos chce wiecej no problem powiedzial.....

pozdro

Będę w czerwcu w Polsce to się do nich wybiorę, skoro tak zachwalasz. Te 1100 - 1300 to za B8 chcą?

Opublikowano
Chiptuning Tuning samochodów - zwiększanie mocy C-TRONIC Wrocław

Robili mi 4 lata temu sprintery 318 nominal 184hp po hamowni 248hp auta zrobili 600tys i jest good tyle ze fap wywalony....

teraz do nich dzwonilem i chca 1100-1300 max...

175hp to min jak robia ktos chce wiecej no problem powiedzial.....

pozdro

Będę w czerwcu w Polsce to się do nich wybiorę, skoro tak zachwalasz. Te 1100 - 1300 to za B8 chcą?

Tak!

Ja tez własnie do b8 2,0cr 143

---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ----------

Grzesiek całkiem mądrze gadasz więc może zdradzisz jaki jest koszt usługi u "takiego dobrego a może nawet lepszego tunera gdzie ceny nie zabijają" no i czy są tacy w wlkp?

Ja jestem umówiony na 11 kwietnia jedziemy razem do wrocka /??

Opublikowano

szawer z miła chęcią, ale ja jeszcze badam rynek:)