Bartass_1 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Po ostatnim (i moim pierwszym) spocie dochodzę, do wniosku, ze dobrym pomyslem byloby utworzenie niekoniecznie galerii, ale jakiegos wątku gdzie każdy z użytkowników mógłby wlepilc swoje zdjęcie, ułatwiłoby to rozpoznawanie, kontakt itp. Nie trzeba byloby głowkowac "który to z forumowiczów" itp.. Co o tym sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=46509&highlight=#46509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jak widać temat nie ruszył no chyba ze teraz cos drygnie :roll: PANIE I PANOWIE W tym temacie wklejamy zdjatka swoje (z zoną, Kochanka, babcia.....). Ważne zeby był na nim klubowicz :!: Zbedne dyskusje typu: nie poznalbym cie, ale ty jestes brzydki.... beda kasowane :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass_1 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Wlasnie a u nas lipa, nie tylko ja to zauwazylem, Lukas23 musi drygnąc, nie ma innej opcji Dobra, koniec gawędzenia czas na fotki , ja pierwszy tylko sie nie smiac ! [ Dodano: 04-12-2006, 21:30 ] kto nastepny ? chyba, ze sie boicie "wyjsc z cienia ? : :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 przecież kiedyś już kolega wit.s stworzył taki temat...może znajdę... Przeczytaj ten temat od początku i nie będziesz musiał szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Hehehe. I skończyło się na gadaniu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No to, żeby Bartass nie siedział samotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 No to ja bede następny, zobaczymy czy coś temat drgnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Do albumu moze nie kazdy trafi a jak mialo byc z woda to prosze :mrgreen: LUKAS23 No i mała uwaga nie ma polityki w tym temacie tylko zdjecia :!: Posty bez zdjęc beda kasowane :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 już kilka moich zdjęć jest na forum, a jak ktoś dobrze poszuka, to nawet znajdzie fotki mojej żonki no ale jak jest temat oddzielny dla odważnych, no to jestem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Wklejam, bo chciałe skomentować fotke Lukasa Była Lukas dobra impreza dzien wczesniej?? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 z kobieta mojego zycia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 a to ja i moje dwie kochanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No i jak ? haha W brew pozorom nie jest łatwo tyle wypić Na żywo jest o wiele gorzej hihi lukas23: Oj tak ono na zywo to jestes dopiero dzik mam nawet takie jedno twoje photo ale strach pokazywac murzyn:no nie moglem sie powstrzymac...łono ty zawsze nawalony chodzisz??hehe identyczne zdjecie masz z mazur padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 ja jestem po prawej [shadow=indigo]Keżor nie ma co, fotogeniczni jesteście A jak światło ładnie pada... [/shadow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 T-żółw po lewej i hhacek po prawej :razz: sorry bro ale takie miałem pod ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Moja dziewczyna - Justa po prawej Kilka naszych wspólnych fotek :mrgreen: No i w robocie, gdzie zawsze z wami gadam :razz: No i dla przypomnienia mój helmut To by było na tyle :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 fajnie , widać nas. Ja się też pokaże OTO JA z Familią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 no to ja następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 No to ja tez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi