PRZEMALA Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 czesc witam wszystkich mam małe pytanie .Jak postoi maja audika na słoncu kolo 30sC ichce startowac oczywiscie załączam klime inawiew na max automatycznie i jak ruszam to słysze straszny pisk tak jagby powietsze zeszło z koła ipo paru sekundach pisk zanika i calu czas klima dziala robi mi sie to tylko gdy jest tak gorąco nigdy nie mialem takich obiawow oczywiscie pasek naciągnięty po za tym klima dziala rewelacyjnie POZDRAWIAM
jocker01 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 czesc, u mnie tak piszczalo jak pasek byl luzne i w gorace dni jak sprzezarka miala spore obciazenie. Moze napisnac piszczec. Pozdrawiam Jocker01
lesand Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 czesc witam wszystkich mam małe pytanie .Jak postoi maja audika na słoncu kolo 30sC ichce startowac oczywiscie załączam klime inawiew na max automatycznie i jak ruszam to słysze straszny pisk tak jagby powietsze zeszło z koła ipo paru sekundach pisk zanika i calu czas klima dziala robi mi sie to tylko gdy jest tak gorąco nigdy nie mialem takich obiawow oczywiscie pasek naciągnięty po za tym klima dziala rewelacyjnie POZDRAWIAM Witam u mnie takie objawy pojawiły się po "dobiciu" czynnika w układzie, wystarczyło naciągniecie bardziej paska i wszystko ustąpiło, :th:
radek463 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Sprobuj naciagnac pasek jeszcze troche i jezeli chcesz mozesz kupic taki preparat (dostepny w kazdym sklepie motoryzacyjnym) ktorym popryskasz pasek i tez przestanie piszczec
PRZEMALA Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 bardzo dziekuje za szybką pomoc jutro startuje po preparat i mysle że będzie ok :>
bobw Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 czesc Przemala:) mam ten sam problem co Ty z tym piskiem przy starcie klimy w wysokich temp. Mozesz mi powiedziec czy sobie z nim juz poradziles i jak to zrobiles??
PRZEMALA Opublikowano 10 Września 2008 Autor Opublikowano 10 Września 2008 CZESC BOBW ZROBILEM NACIĄG PASKA I SIE USPOKOJŁO MUSISZ SIE DOSTAC OD SPODU I ZDJĄC OSLONE SILNIKA I GO NACIĄGNOC NARKA POZDRAWIAM
paput Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Ten pasek ma jakiś napinacz? Czym się go podciąga?
irek800223 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a ile kosztuje takie naciąganie w warsztacie ?
Rekomendowane odpowiedzi