Rekin_86C Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 witam, po dwóch polówkach 86C G40 i Seacie Leonie Cupra przyszedł czas na 4 kółka na grilu MODEL: Audi A4 B7 Quattro oryginalna wersja sprowadzona z USA SILNIK: 3.2 FSi Quattro MOC: 255 PS MODY POD MASKA: sportowa wkładka K&N ZAWIESZENIE: gwint TA Technix UKŁAD HAMULCOWY: seria KOŁA: 9Jx20" ET29 5X112 oryginał z S5 opony hankook s1 evo 235/30/20 NADWOZIE: seria USA, plus dokładka przedniego zderzaka od leona cupry R WNETRZE: dekory wymienione na carbonowe (carsdream.com), pomniejszona kierownica individual z wstawkami carbonowymi (cardsdream.com) AUDIO: seria Zmiany przeprowadzone: przeróbka zawieszenia w celu uzyskania negatywów aby upchac 9J, przeróbka układu wydechowego, reszta jak w opisie, plus foto Plany: przedni grill z wersji USA, poprawić Car Audio, żółte halogeny, gałka biegów w wesji individual, ...coś jeszcze napewno wymyśle ----------------------------------------- zdjęcia zaraz po zakupie: razem z leonem przygotowanym do sprzedaży (moje poprzednie auto): wnętrze: paczuszka z gwintem i po zamontowaniu: wkładka K&N: pościągane pseudodrewno: doszła dokładka od seata leona cupry R: pierwsze mody we wnętrzu: kierownica w wersji individual (pomniejszona + carbon) oczywiście wykonana w carsdream.com , plus kilka strzałów na parkingu: w końcu przyszedł czas na koło, podziękowania dla Pszendzy za załatwienie :ok: 9Jx20" ET29 5X112 oryginał z S5 opony hankook s1 evo 235/30/20 c.d.n. ... kolejne fanty od carsdream.com plus sesja na nowym kole: przy okazji odświeżone zaciski:
marcin_o23 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 fajne ta b7, plus za usa bo to lubie, jedynie kierownica mega paskudna
Rekin_86C Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 mały aktual: koreczek z R8 i nówka gałka biegów od Audi A4 B8, wykonana w carsdream.com porównanie tej z B7 i B8: i efekt końcowy: yupii lepsze foty od Carsdream.com i koreczek: z cyklu my sie zimy nie boimy ostatnie foty na letnich szpulach:
danielo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 a czy da radę skręcać tym autem przy tak spasowanych kołach autko jest
Trzastek Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam kolegę z 3.2. Ładnie się prezentuje. Kiera rzecz gustu. Coś miała z przodem i tyłem? Atrapa Europa ale znaczek 3.2 z quattro też przyklejony nie jak w oryginale (oryginał ma quattro pod 3.2 a nie obok). Mój też z USA (rzadkość bo manual) ale od nowości w rodzinie (miał 6 mil jak zjechał z kontenera). Jak ci się jeździ na 20" po naszych kochanych drogach? PS. Muszę swoje kiedyś wstawić do galerii (pewnie na wiosnę) ale nie modzę bo nie mam takiej potrzeby jedyny mod to wstawiłem ledy oryginalne do oświetlenia rejestracji bo żarówki co parę miesięcy padały.
Rekin_86C Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 przedni grill zmieniony przez poprzedniego właściciela aby dało rade zamontować nasze polskie tablice, a czy z tyłem się coś działo, to nie mam pojęcia :/
HiRide Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 AUDI A4 B7 3.2 FSi Quattro 100% usa, carbon okazja (3038734858) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z dwa mies temu widzialem ten samochod w takiej konfiguracji z tą dziwna kiera na jakims polskim forum
siemasz007 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 B7 malina jak z komfortem na gwincie technixa o ile w ogóle może być o nim mowa ? Bo zastanawiam sie jeszcze nad jego kupnem zanim wrzuce zawias 1BE tylne koło pięknie wpasowało się w nadkole, montowałeś dystans ?
mgtan Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 zamysł fajny ale co cie podkusiło żeby wrzucić zawias TA? to dobre było w Polo... kiera średnia.
akjam Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Ładna Co do środka to kwestia gustu ale ważne, że Tobie się podoba.
kristof2009 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 czesc Bartek ! dzis widzialem cie na a4 jak leciałes do domu autko ładnie sie prezentuje , fela + gleba robi swoje mam do ciebie takie pytanie- czy tez u ciebie w TA tył na gwincie podniesionym na max do gory siedzi nisko ??? (jak dlugo masz TA, jak sie jezdzi??) ja 3 dni temu tez wrzucilem TA pozdroo!
czaki22 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 kiera , pozatym fajny wozek , ile ojeju na dolewki ??
Rekin_86C Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 Kristof2009, na TA latam jeden sezon, póki co smiga się ok, w razie czego jest na gwarancji gdyby coś sie wysypało. czaki22, oleju nic nie dolewam, silnik jest w bardzo dobrej kondycji. mały up: ... czarno to widzę (sorry za jakość zdjęć) polerka lakieru: foty bez szału, na szybkiego zrobione pod garażem, edit mały aktual lusterek: wykonanie: carsdream.com
Lorence Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 kierownica raczej z carsnightmare.com .... nie lepiej było wrzucić ściętą z okrągłą poduszką ?? czarny grill i carbon w środku super, pomalowałbym jeszcze środki lamp przednich na czarno
Rekomendowane odpowiedzi