Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] A4 by santos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w gronie forumowiczów jestem nowy a A4 posiadam też od niedawna więc na miejscu było by się pochwalić nabytkiem =)

Przesiadłem się z opla corsy b więc wrażenia są ogromne, na codzień zawodowo jeżdże samochodami "troszkę" większymi niż osobowe więc jazda A4 to nowe i miłe doświadczenie.

Coś o Audiczce:

-2ooor, srebrny Avant

-1.9 tdi 116PS (z tego co się orientuję to silnik AJM ale jeśli się mylę proszę bardziej doświadczonych kolegów o wyprowadzenie z błędu)

-tiptronic

-tempomat

-climatronic

-1o x airbag

-ABS, ESP

-piękne ori felgi Audi 17'' =P

-dwa podłokietniki, reflektory soczewkowe, halogeny, kiera regulowana w dwóch płaszczyznach, fotel regulowany góra- dół, chrom wokół szyb, hak

Jak na mój gust wersja może nie najbogatsza ale i tak srogo doposażona ale po przesiadce z corsiny nie ma się co dziwić hehe =)

W trakcie rejestracji w kraju dopiero więc na wszelkie mody, rezanie i ulepszenia na spokojnie przyjdzie jeszcze czas.

IMAG0034_2.jpg

IMAG0035_1.jpg

IMAG0037_1.jpg

IMAG0038_1.jpg

IMAG0040_1.jpg

pozdrawiam

Opublikowano

Niezły Avant:hi:fela tez niezla a moze jakies foty wnetrza wrzucisz?:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Postaram się Kolego w najbliższym czasie i przy dziennym świetle coś pstryknąć =)

---------- Post dopisany 26-02-2013 at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany 25-02-2013 at 16:18 ----------

Wrzucam kilka nowych fotek, niestety pod ręką nie mam nic lepszego niż telefon więc jakośc nie powala =P

Wnętrze w zasadzie ori poza radiem- ALPINE. Jak kupiłem Audiczke siedział tam jakiś Pionnier ale denerwowała mnie dyskoteka- świecił we wszystkich kolorach tęczy i do tego jakieś fale na wyślietlaczu skakały- niby to do rytmu muzyki. Alpinke przełożyłem z poprzedniczki A4- corsy, której kawałek widać na drugim zdjęciu i która znalazła już nowego właściciela.

IMAG0044.jpg

IMAG0046.jpg

IMAG0043.jpg

IMAG0045.jpg

We wnętrzu na pewno w bliższej lub dalszej przyszłości do zrobienia:

- ori diodki- te dwie czerwone- w żyrandolu w podsufitce. Nie świecą- są na jakimś oddzielnym bezpieczniku czy po prostu przepalone?

- wskaźnik paliwa- zawieszony cały czas w pozycji FULL a nawet więcej haha i niestety nie jest to stan faktyczne hehe =P przyczyna tejże usterki jeszcze nie zlokalizowana.

Pozdrawiam

---------- Post dopisany at 18:46 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ----------

I jeszcze coś pięknego, of course ori:

IMAG0049.jpg

225/45 R17 =)

Opublikowano

Ladne felunie i piekny avancik. Sam szukam podobnych na wiosne juz ale czy znajde czas pokze :wink: bezawaryjnosci i szerokich drog kolego

Opublikowano

Też przesiadłem się z corsy B do A4 Avant [AJM] i jest delikatna róznica :grin: ładna felga też mama taka na lato :) Kolego orientujesz się jakie masz zawieszenie ? bo ładnie stoi a ja musze cos tam obniżyć :kwasny:

Opublikowano

niezły avancik :naughty: felga fajna sam chce taką kupić na ten sezon :wink: powodzonka w modach !

Opublikowano

Witam

widze że więcej osób przesiadło się z coesy B na Audi :naughty: różnica nie porównywalna :grin: Sprawdz jakie zawieszenie masz bo na ori 1BA to nie wygląda na pewno nie to co moja koza:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Więc co do przesiadki z corsy to powiem tak.........yyy ... y ... Albo nic nie powiem po prostu =P różnica jest ciężka do opisania, całkiem inne klasa pojazdów, Audiczka o pięć klas w górę =)

Co się tyczy zawieszenia to jeszcze nie dopatrzylem się co tam dokładnie siedzi [zawstydzony] przymiarke robię żeby w wolnym czasie ściągnąć koła i lepiej się przyjrzeć.

Na stacji kontroli pojazdów już dwa razy byłem i komputer pokazuje sprawność rzędu 9o % więc jest dobrze.

Wygląd faktycznie robi wrażenie, Audi wyraźnie ,,nurkuje,, przodem, jestem tylko ciekawy jak na dłuższą metę będzie się to sprawdzać od strony praktycznej na naszych drogach... =)

Tył stoi tak że między gumę a nadkola 4 palce idzie włożyć, z przodu jeden ciężko =P hehe

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

tak kolego wygląda za***iście:wink: piękno audi w jej prostocie:banan:

Opublikowano

Co za odkop :facepalm: