Bartollo Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Czy mógł by mi ktoś powiedzieć czy w AFN'ie 1z AHU ALH AHH itp itd na wale mają scięcie czy jest klin?? bo z tego co kojarze któryś TDI'k miał własnie tą wade ze scinało klina na kółku:) chyba ze mi się coś pooooje.. a na necie są sprzeczne informacje Pozdro PS : Chodzi o strone wał<--->kółko zębate a nie kółko zebate<---->kółko paska wielorowkowego
trepek Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 TDI mają półksiężyc. Problem występuje w TD, czyli AAZ, tam masz klin. Po lewej AAZ, po prawej TDI.
Bartollo Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Dzięki wielkie kolego To teraz juz wszystko wiem Pozdros
radioo11 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 kolego trepek czemu moj kolega w seacie toledo 110km 2001 rok ma klin? nie dawno mu scielo i zawory dotknely glowicy.
trepek Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Jesteś pewien, że klin? Półksiężyc też ścina jak mechanik fajtłapa.
radioo11 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 klin to taka ciekawostka wlasnie widzialem kolko.
Rekomendowane odpowiedzi