jestempawel Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam.Kupiłem dzisiaj pokrętło świateł,wyląda jak nowe,kupiłem z rozbitka.Lecz po podłączeniu,gdy światła są w pozycji ''wył'' ,postojówki cały czas świcą.Można je jakoś rozebrać?bo kółko na którym są znaczki od swiateł udalo mi sie przełożyć.Może sie da sam plastik pokrętła też?Ewentualnie rozebrać i zobaczyć co go boli?
kkam Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Czy numer włącznika jest taki sam??(w szczególności literka na końcu). Pokrętło też dasz rade przełożyć, trzeba tylko cały włącznik rozebrać. szybciej będzie jak elektornike dasz ze starego a przód z nowego
benyA4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wlacznik-swiatel-rozbiorka-naprawa-podswietlenia-32677/
pakotomasz Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Pewnie kupiłeś włącznik o innym oznaczeniu niż miałeś poprzednio (chodzi o literkę na końcu). Włącznik musi mieć dokładnie takie samo oznaczenie, ewentualnie zostaje przekładanie pinów.
jestempawel Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 ok.zrobione.rzeczywiście były inne numery.Przełożyłem cała tą połówke z elektryka.Działa jak marzenie.Dzieki
VTG Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Wystarczyło piny zamienić na wtyczce włącznika.
Rekomendowane odpowiedzi