Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

montaz podsufitki do przedlifta od polifta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie... Najwyzej mnie zlinczujcie jezeli juz to bylo ale nie moglem znalesc...

Czyli tak jak w temacie chcem zalozyc podsufitke od polifta do mojego przedlifta... Co konkrtnie potrzebuje? I czy idzie to zalozyc jeden do jednego? Wiem ze kable od lampek z tylu bede musial przedluzyc... Ale czy cos jeszcze?

Podpowiedzcie prosze :)

---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------

i co?

Opublikowano

Kup komplet od huzia i masz problem z głowy a dokładnie interesują cie dystanse podsufitki rączki i podsufitka i to wszystko i pasuje idealnie

Opublikowano

a ty robisz reklame dla kolegi ;-) chcialem wiedziec... bo mam podsufitke na miejsc za dobre pieniazki... i chcialem wiedziec do ma wejsc w tten komplet aby podeszla do przedlifta. ale wychodzi na to ze mam wszystko...

chlopaki a jakies pomysly jak wsadzic ta podsufitke do sedana bez wywalania szyb i lamania jej? :-)

Opublikowano

kuźwa za jaką reklamę :facepalm: Kupuj gdzie chcesz ważne aby były dystanse pytałeś więc grzecznie odpowiedziałem ja montowałem u siebie i wszystko ok. Tylko pamiętaj o dystansach

---------- Post dopisany at 08:06 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ----------

wkładasz ją od przodu drzwiami pasażera fotele składasz i nic nie trzeba giąć

Opublikowano

chlopaki podsufitka wisi... wszystko sie spasowalo oprocz tylnych slupkow... z tym mam problem bo ona jakos nie pasuja... je nie trzeba jakos podcinac czy cos?