Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] A oto moje A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A4 z końca 1995 roku 1.6 101KM i 140 Nm

p10006526ng.jpg

Opublikowano

Piękna jak moja :cool:

Opublikowano

Super gratuluje , troche silniczek słaby ale ogólnie wygląda super.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Moje audi ma przejechane dopiero 95000 km i kupiłem go w niemczech. Jeździł nim dziadek który miał 82 lata i chyba umarł czy cuś bo sprzedawał jego syn. Posiadam do niego ksziążke serwisową i gdy go kupiłem to po wymianie oleju miał przejechane 1300 km.

[ Dodano: 2006-06-07, 18:11 ]

http://img516.imageshack.us/my.php?image=p10006464wl.jpg

Opublikowano

tylko pozazdrościć przebiegu. Jak dziadziuś jeździł to trzeba będzie autem trochę na wyższych obrotach pojeździć co by odmulić :wink: Ogólnie widać, że zadbany samochód.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie żebym się czepiał , ale jak ktoś kupuje auto w Niemczech to zazwyczaj od dziadka i w dodatku z małym przebiegiem :lol:

Licznik można przekręcić , a książke bez problemu kupić na ebayu.Najlepiej podjechać do ASO Audi i sprawdzić w komputerze historie auta :wink:

Opublikowano

dziadkowie juz dawno poumierali, wszystko przeczesane, zostaly jeszcze rozbitki ktore zazwyczaj taniej jest zrobic w Polsce i pare groszy zarobic

Opublikowano

Fajne autko widze czysta seria :mrgreen: male przerobki i bedzie jeszcze ladniejsza :grin:

Opublikowano
Nie żebym się czepiał , ale jak ktoś kupuje auto w Niemczech to zazwyczaj od dziadka i w dodatku z małym przebiegiem :lol:

Licznik można przekręcić , a książke bez problemu kupić na ebayu.Najlepiej podjechać do ASO Audi i sprawdzić w komputerze historie auta :wink:

Ja również kupiłem w Niemczech, ale nie od dziadka tylko od handlarza Polaka :mrgreen: , bez książki serwisowej, z przytartym bokiem :???: , ale z przebiegiem 155 tys. nowy rozrząd, nowe gumy :razz: i jak na razie tfu, tfu jest OK :cool:

Opublikowano

bardzo ciekawy przebieg :???:

Opublikowano

Autko ladne , ja tez kupilem od goscia ktory byl po 50 i to widac odrazu :mrgreen: Przebieg mialem 152 tys, do czerwca serwisowany - w tym roku w czerwcu ma miec nastepne badanie, ale chyba sie skonczyly jego badania :mrgreen:

Opublikowano

na 1 rzut nie wytyrane...fajna niunka

Opublikowano

gratki wozu szkoda ze 1,6 a nie diesel :razz:

Opublikowano
  • Autor
Nie żebym się czepiał , ale jak ktoś kupuje auto w Niemczech to zazwyczaj od dziadka i w dodatku z małym przebiegiem

Licznik można przekręcić , a książke bez problemu kupić na ebayu.Najlepiej podjechać do ASO Audi i sprawdzić w komputerze historie auta

No tak ale jak ja kupowałem to koleś powiedział że jest książka i żebym poszedł do samochodu sobie zobaczył ja poszedłem i poszukałem książki w schowku i w bagażniku i nie znalazłem na co gość powiedzią że pewnie za...ali i że jak chce to może odtworzyć historię auta bo był serwisowany ale ja powiedziałem że nie ma sensu bo kierownica i dżwignia zmiany biegów nie jest wogule wytarta. Po przyjeżdzie do polski oglądając dokładnie auto dostrzegłem książke pod kierownicą w takim tam schowku bo wkońcu skąd mogłem wiedzieć że książka ma tam swoje miejsce.

Opublikowano

Ładna bryczka - przd kupnem mojej właśnie się zastanawiałem nad tym kolorem :cool:

Opublikowano

no ladniutka ladniutka :) jeszcze felgi jakies sobie napodaj i bedzie jeszcze ladniejsza niz jest ;)

Opublikowano

Zgrabna laleczka.Szkoda tylko ze nie z mocniejszym silnikiem.

• 3 lata później...
Opublikowano

Piękna jak każda zadbana A4 i ten silniczek sobie poradzi. Zależy gdzie się jeździ ja też mam 1.6 i w mieście jakoś sobie radzę - konkurencyjne 1.6 w większości zostawiam w tyle a tak w nawiązani do TDI nie każdy lubi kleklekle - bez urazy ale ja wolę benzynkę i to jest kwestia gustu!!! :tongue4:

Opublikowano

Piękna jeszcze tylko jakas fajna felga i bedzie cacy :>

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Niestety po powodzi która nawiedziła moją miejscowość moje Audi A4 zostało do wysokości klamek zalane przez wode:(

Będę musiał się prawdopodobnie pożegnać z klubem:( Bo za wartość ubezpieczenia nie kupię ładnej A4:( A tak mi jest jej szkoda.