yamaysky Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Aha Zastanawiałem się nad tym właśnie ale skoro musi to musi Dzięki za info Zapomniałem już ze soczewka odwraca obraz... Edytowane 29 Listopada 2016 przez yamaysky
moras22 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 odgrzeje kotleta jak sciagnac ta soczewke zeby sprawdzic jej stan? jak ja zdemontowac? trzeba rozklejac klosz?? 1
michcio28810 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Nic nie trzeba rozklejać. Jest cały temat o tym. Wystarczy poszukać
kulina Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Dramat z tymi reflektorami, mam ten sam problem. Totalna załamka. W fiacie uno fire więcej drogi widziałem przed sobą. Wymieniłem jakieś 3 lata temu ori reflektory na nowe zamienniki. Jakiś czas był lepiej, bez szału. Teraz znów nie widzę gdzie jadę. Może ktoś polecić jakiegoś speca co by te reflektory zregenerował jak należy? Sprawdzę jeszcze instalacje i napięcie na reflektorach. Ktoś się orientuje jakie powinno być właściwe?
pesieka Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 Cześć Szukam firmy która zrobiłaby regenerację odbłyśników b7 ksenon skrętne w mazowieckim. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Piotr
Rekomendowane odpowiedzi