kashub Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Mam problem z mocowaniem dolnej osłony przedziału silnika. Oglądałem zawieszenie na kanale i natknąłem się na braki w mocowaniu osłony pod silnikiem. Nie słychać stukania podczas jazdy, ale chcę to zrobić porządnie. Jeden z poprzednich właścicieli zamocował ją na blachowkręty... Brakuje mi elementów zaznaczonych czerwonymi kółkami na fotce. Czy to są te same elementy co pozostałe 6? Nie chciały mi pasować. Nie mogą znaleźć numeru części. Można je gdzieś kupić?
wojtek79 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Niestety to nie te same elementy. Te 6 sztuk jest metalowe a kołki o które Ci chodzi są plastikowe. Sprawa wygląda tak: A kupić można tu: Kołek mocujący osłonę silnika, nadkole - ORYGINAŁ - 4A0 805 121 A - AUDI / SKODA / VW :: MOTOPLATFORMA.COM
kashub Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Dzięki, właśnie tej informacji było mi trzeba
Banan Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Bardzo możliwe że będziesz potrzebował jeszcze tego: 4A0 805 163. Sprawdź czy są one w osłonie wpięte , bez tego te kołki nie chwycą
kashub Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Tak myślałem, że spinki też będą potrzebne i zamówiłem razem z kołkami, ale dzięki za czujność.
Rekomendowane odpowiedzi