szaromek Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Witam Moja "czarnulka" odmówiła posłuszeństwa, zdjąłem głowicę i okazało się, iż ma popękane zawory wydechowe. Zawiozłem całą głowicę do sprawdzenia koszt regeneracji bardzo wysoki (zawory ssące cienkie i też należałoby wymienić) i tam zasugerowano mi abym kupił drugi słupek tylko tu się nasuwa pytanie, czy silnik ANB mogę zastąpić innym i ewentualnie co się z tym wiąże, chyba że kupić głowicę z innym oznaczeniem? No chyba, że ma ktoś do sprzedania ANB, bo przeszukałem wszystko i nic. Pomóżcie - robi się ciepło a tu zostają tramwaje
kuba84 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Można spokojnie zamienić silnikiem APU. Operacja P&P
szaromek Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Można spokojnie zamienić silnikiem APU. Operacja P&P A nie ma problemu z recyrkulacją spalin? Do głowicy ANB jest przykręcany zawór recyrkulatora a z tego co widziałem APU nie ma czegoś takiego. Taki system ma silnik AWT ale problem pojawia się przy cewkach, bo są inne.
15lolo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 tak ma awt i anb mam glowice kpl z anb jak by kolega byl zainteresowany czekam na propozycje:wink:
Rekomendowane odpowiedzi