Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Układ wydechowy przelotowy do A4 B6 1.9TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tdi aż takiej tragedii nie ma,kolega w leonie arl zdłubanym na 230ps ma przelot 2,75 cala i bardzo ładnie to brzmi

Opublikowano

od 3 lat jezdze na pelym przelocie:wink: na pojezdzawki do 50 km spoko... ale 500 na raz juz meczy

Opublikowano

MG motorsport znam jest nawet odemnie z Siemianowic ale ceny ma zaporowe;) poza tym on robi wiekszosc z kwasowki mi chodzilo o wywalenie kata oraz tlumika koncowego i zespawanie to w calosc

Opublikowano

tyle to ci powinien zrobic kazdy mechanik ktory posiada podnosnik :wink: pamietaj ze po wywaleniu kata musisz wykluczyc jedna sonde

Opublikowano
tyle to ci powinien zrobic kazdy mechanik ktory posiada podnosnik :wink: pamietaj ze po wywaleniu kata musisz wykluczyc jedna sonde

Sonda w tdi?

Opublikowano

nie wprowadzaj kolegi w blad:wink: wstawia rurke i tyle w temacie

Opublikowano

Kolego wal do nich , ceny sa spoko może nie w Katowicach , ale tragedii nie ma , też tam będę jechał montować przelot zamiast kata

baq-garage.pl

Opublikowano

nie wprowadzaj kolegi w blad:wink: wstawia rurke i tyle w temacie

o fck sorki :facepalm: nie doczytalem ze tdi...

Opublikowano

A ta kwasówka to jaka grubość ścianki jak bym sam chciał robić 2 dobra? Bo oglądałem w sklepie i wydaje mi sie ,że to strasznie cięzkie będzie jak bym dał od kata. do tłumika końcowego.

Opublikowano

seryjny wydech do lekkich tez nie nalezy:wink: