s1mariusz17 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Witam ja z pytaniem czy z okolic katowic jest jakaś firma lub osoba która moze zrobic wydech przelotowy w mojej A4??
MAGIC87 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 pamietaj ze bedzie troche głosno:naughty: ale za to słychac turbo:wink: MGmotorsport - sportowe układy wydechowe i dolotowe
christopherek Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 w tdi aż takiej tragedii nie ma,kolega w leonie arl zdłubanym na 230ps ma przelot 2,75 cala i bardzo ładnie to brzmi
MAGIC87 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 od 3 lat jezdze na pelym przelocie:wink: na pojezdzawki do 50 km spoko... ale 500 na raz juz meczy
s1mariusz17 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 MG motorsport znam jest nawet odemnie z Siemianowic ale ceny ma zaporowe;) poza tym on robi wiekszosc z kwasowki mi chodzilo o wywalenie kata oraz tlumika koncowego i zespawanie to w calosc
tomekhxc Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 tyle to ci powinien zrobic kazdy mechanik ktory posiada podnosnik pamietaj ze po wywaleniu kata musisz wykluczyc jedna sonde
egon@ Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 tyle to ci powinien zrobic kazdy mechanik ktory posiada podnosnik pamietaj ze po wywaleniu kata musisz wykluczyc jedna sonde Sonda w tdi?
MAGIC87 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 tyle to ci powinien zrobic kazdy mechanik ktory posiada podnosnik pamietaj ze po wywaleniu kata musisz wykluczyc jedna sonde nie wprowadzaj kolegi w blad:wink: wstawia rurke i tyle w temacie
Wujek-West28 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Kolego wal do nich , ceny sa spoko może nie w Katowicach , ale tragedii nie ma , też tam będę jechał montować przelot zamiast kata baq-garage.pl
tomekhxc Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 tyle to ci powinien zrobic kazdy mechanik ktory posiada podnosnik pamietaj ze po wywaleniu kata musisz wykluczyc jedna sonde nie wprowadzaj kolegi w blad:wink: wstawia rurke i tyle w temacie o fck sorki nie doczytalem ze tdi...
michalcent Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 A ta kwasówka to jaka grubość ścianki jak bym sam chciał robić 2 dobra? Bo oglądałem w sklepie i wydaje mi sie ,że to strasznie cięzkie będzie jak bym dał od kata. do tłumika końcowego.
MAGIC87 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 seryjny wydech do lekkich tez nie nalezy:wink:
Rekomendowane odpowiedzi