mrogal Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 :hi:a co ze starym avantem sprzedany Tak w klubie zostało Medik kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 :hi:a co ze starym avantem sprzedany Tak w klubie zostało Medik kupił eSka mu się marzyła, a kupił RSa... ludziom to się powodzi, ehhh:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 :hi:a co ze starym avantem sprzedany Tak w klubie zostało Medik kupił eSka mu się marzyła, a kupił RSa... ludziom to się powodzi, ehhh:whistling: we łbach sie pier**li niektórym z dobrobytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Kurfa Mrogal miałeś nic nie mówić na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mrogal z przodu ładnie wygląda a doczekamy się więcej fot:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mrogal z przodu ładnie wygląda a doczekamy się więcej fot:whistling: oczywiscie, jak tylko odkopie auto z tych zasp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 wydzior krzywo cos czy mi sie zdaje ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Kurfa Mrogal miałeś nic nie mówić na razie a podobno na Tychy poleciało ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- Medik przeprowadziłes sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 wydzior krzywo cos czy mi sie zdaje ? ;> spoko, wujek już to ogarnia:wink: dyskutowaliśmy na PW które będą lepsze, mój cichy faworyt to nr4: 1. 2. 3. 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 To nie Medik przeprowadził się do Tychów, tylko Tychy przeprowadziły się do Medika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 wydzior krzywo cos czy mi sie zdaje ? ;> spoko, wujek już to ogarnia:wink: dyskutowaliśmy na PW które będą lepsze, mój cichy faworyt to nr4: http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/76/77/75/3076777501 my prawie nie rodzina, ale mamy ten sam gust. O Twoją lejdi nie muszę sie już martwić mimo że jej nigdy nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 To nie Medik przeprowadził się do Tychów, tylko Tychy przeprowadziły się do Medika :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 O Twoją lejdi nie muszę sie już martwić mimo że jej nigdy nie widziałem Powiedz że kiedykolwiek się martwiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 O Twoją lejdi nie muszę sie już martwić mimo że jej nigdy nie widziałem Powiedz że kiedykolwiek się martwiłeś Dziewczyna mojego przyjeciela jest moja dziewczyna czy jakos tak ale my nie o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ty to co wpada RS na przód:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ty to co wpada RS na przód:naughty:nic z tych rzeczy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ty to co wpada RS na przód:naughty:nic z tych rzeczy:decayed: a juz myslałem że kolejna Never Ending Story:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 jak grill ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 jak grill ? do malowania bedzie u mnie musi byc GIT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi