basen Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 witam! pewnie ja jeden mam taki klopot. Przyciski wycieraja sie dosc szybko (klimatronic, wlacznie swiatel, podnoszenie szyb). moze ktos znalazl sposob aby sie tak bardzo niewycieraly???? moze sa jakies specjalne impregnaty???
poziek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 ostatnio wymienialiśmy właśnie przyiski szyb nie droga zabawa tak naprawde
basen Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2006 przyciski szyb sa niedrobie ale panel klimatronica juz troche kosztuje zwlaszacza ze trzeba kupic cala puszke. nie mozna kupic tylko zewnetrznej czesci :/
przepalek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 to chyba normalne w b6 ze dali wszystko w tej smiechowej gumie i sie wyciera, ja bede musial pomyslec o panelu klimatronik, wlaczniku światel, obudowie zapalniczki i przyciskach od szyb :???: z racji tego,ze wczesniej uzytkowana byla przez mame a jak wiadomo kobietki czasem lubia sobie zrobic ostre, nie bezpieczne dla gumek na przyciskach paznokietki (nie bede juz wspominal o lakierze przy klamkach i na bagazniku)
Hugo Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 U mnie wszystko wygląda jak nowe.Nie wiem co wy robicie , że Wam się tak wycierają
poziek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Hugo a płeć piękną wozisz czasem?? Czy od razu wiążesz jej ręce ?? hehe
Hugo Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Hugo a płeć piękną wozisz czasem?? Czy od razu wiążesz jej ręce ?? hehe Prawie codziennie , a rączki ma wolne
Gość MorgothDBMA Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 u mnie płeć piękna też ma rączki i nóżki wolne... pomimo to nie drapie i nie gryzie przycisków :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 U mnie wszystko wygląda jak nowe.Nie wiem co wy robicie , że Wam się tak wycierają zdradz im Hugo ze czesto chodzisz robic maniciure i masz dleikatne dlonie a oni nie dbaja o dlonie nie uzywaja kremow i pozniej wycieraja sie przyciski
ralph Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 u mnie jak u Hugo wszystkie przyciski w najlepszej kondycji, proponuję przestać molestować je zbyt często to może odżyją
Cuber Opublikowano 10 Grudnia 2006 Opublikowano 10 Grudnia 2006 hm.....mam ten sam problem, włacznik świateł wytarty, przycisk szyb jest ok jeszcze tylko schodzi z ESP właśnie szukam jednego i drugiego by kupić....
Rekomendowane odpowiedzi