Skocz do zawartości
IGNOROWANY

wycieranie sie przyciskow w b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

pewnie ja jeden mam taki klopot. Przyciski wycieraja sie dosc szybko (klimatronic, wlacznie swiatel, podnoszenie szyb). moze ktos znalazl sposob aby sie tak bardzo niewycieraly????

moze sa jakies specjalne impregnaty???

Opublikowano

ostatnio wymienialiśmy właśnie przyiski szyb

nie droga zabawa tak naprawde

Opublikowano

przyciski szyb sa niedrobie ale panel klimatronica juz troche kosztuje zwlaszacza ze trzeba kupic cala puszke. nie mozna kupic tylko zewnetrznej czesci :/

Opublikowano

to chyba normalne w b6 ze dali wszystko w tej smiechowej gumie i sie wyciera, ja bede musial pomyslec o panelu klimatronik, wlaczniku światel, obudowie zapalniczki i przyciskach od szyb :???: z racji tego,ze wczesniej uzytkowana byla przez mame a jak wiadomo kobietki czasem lubia sobie zrobic ostre, nie bezpieczne dla gumek na przyciskach paznokietki (nie bede juz wspominal o lakierze przy klamkach i na bagazniku) :evil:

Opublikowano

U mnie wszystko wygląda jak nowe.Nie wiem co wy robicie , że Wam się tak wycierają :)

Opublikowano

Hugo a płeć piękną wozisz czasem?? Czy od razu wiążesz jej ręce ??:) hehe

Opublikowano
Hugo a płeć piękną wozisz czasem?? Czy od razu wiążesz jej ręce ??:) hehe

Prawie codziennie , a rączki ma wolne :lol:

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

u mnie płeć piękna też ma rączki i nóżki wolne... pomimo to nie drapie i nie gryzie przycisków :mrgreen:

Opublikowano
U mnie wszystko wygląda jak nowe.Nie wiem co wy robicie , że Wam się tak wycierają :)

zdradz im Hugo ze czesto chodzisz robic maniciure i masz dleikatne dlonie a oni nie dbaja o dlonie nie uzywaja kremow i pozniej wycieraja sie przyciski :lol:

Opublikowano

u mnie jak u Hugo wszystkie przyciski w najlepszej kondycji, proponuję przestać molestować je zbyt często to może odżyją :lol:

Opublikowano

hm.....mam ten sam problem, włacznik świateł wytarty, przycisk szyb jest ok jeszcze tylko schodzi z ESP :) właśnie szukam jednego i drugiego by kupić....