Ania-Okruszek Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Ratunkuuu pomożcie..... jak problem z esp sie rozwiazal tak wczoraj pojawił się nowy problem.Otóż nie mogę wrzucać biegów jak chce silniej to zgrzyta wiec nawet sie nie staram.Wlaczam sprzęgło do konca ale nic to nie daje.....jak wylacze silnik to jestem wstanie wbijac biegi.jak ponownie go uruchomie to przejade jakies 300 m i moge wrzucac biegi a potem znowu juz sie nie da.... o co chodzi???? pomozcie bo jak pojade do mechanika to babke skasuja na starszne pieniadze....a moje aludiątko nie chce brykac:((( P.S. odnosnie eps co mialam wczensniej z nim problem - nie wyskakuja mi zadne pomunikaty/bledy jak go podpinam - i sama lapmka zgasla....wiec w sumie nei wiem czy to chwilowa przerwa w problemach i cisza przed burza czy jednak to byl spadek napięcia.
Norbi TDI Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 sprzęgło padło i tyle bez mechaniora nic nie poradzisz.
boberek Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 no to ja tez tak raz miałem zenie mogłem wsadzic biegu ale po chwili ustapiło ale fakt sprzegło mam juz słabe
Rekomendowane odpowiedzi