Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ani nawet nie powiem ze widziałem M4cka wczoraj na Jałowego - machałem łapami, mrugałem światłami a on nic...tak że to już druga żółta kartka, jakby tego było mało widziałem wczoraj kolegę z czarnej A4 B5 w Nowym Świecie około 14.00 (długi i chudy widziany z dwoma kobietami w różnym wieku (nie będę zgadywał koligacji) mówię cześć a on popatrzył na mnie jak na głupka i poszedł dalej...ehh jak mnie nie chcecie znać to wystarczy powiedzieć ja kolegów na siłę nie szukam :wallbash::polew: :polew: :polew:

Witam :hi:

Przepraszam kolego Bracus ale bylem zamyślony :wallbash: żona mi potem mówiła że to Ty chyba szedłeś ale było już za późno, więc sorry :notworthy:

:polew: :polew: :polew: tak też pomyslałem ze ten chudy, długi to daemon :polew:

swoją drogą to trzeba go zrozumieć że od 1,70m od ziemi to nic nie widzi :naughty::tongue4:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

GM dobrze że o mnie nie pomyślałeś :decayed:

Opublikowano

No i jak będzie ten Mikołaj na spocie :naughty: Ja w liście prosiłem o felgi 17" na lato ale może chociaż cukierki albo lizaki będą :decayed:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 10:20_________________________________________________Ooooo... u mnie już był Mikołaj :evil:

Muszę się pochwalić :naughty:

09d5fc5c060ba6efm.jpg

i laczek KUMHO 215/45/17 - 17 tydzień 06r.

7367e6fba7379339m.jpg

Całość "przytachana" z USA :cool1:

Widze ze Mikolaj byl :cool1:

Opublikowano

Klaudiusz ale chyba nie jechałeś eSką ;) Ja zdenerwowany ze szkoły wracałem i musiałem tam na dziury uważać :cool1: Następnym razem to ja będę machał :notworthy:

P.S z 23 pkt na koncie to ja tylko niebieskich widzę Sławku :D

Opublikowano

nie no polo żony :) tzw. "czarna agresja" eska niestety porozbijana i może się okazać ze nic z niej już nie będzie :confused4:

i nawet nie siadłem za sterami jak moce piekielne wyzwoliła :( ehh szkoda samochodu i tyle ale nie mówię hop - zobaczę ile zaproponuje ubezpieczalnia i może będę naprawiał - zobaczymy

Opublikowano

Witam

Czy ktoś posiada namiary (telefon, nazwisko) do gościa co prowadzi ten znany szrot w Lubzinie po prawej stronie przy samej drodze jak się jedzie na Dębicę z Rzeszowa ? :kox:

Pozdrawiam

Opublikowano

Yyyy czy ja o czymś nie wiem? Co się stało z Twoim samochodem?

Opublikowano

:mysli: Nic się nie stało, szukam jedynie pewnej części do woza a za bardzo nie przypominam sobie gdzie są jakieś duże szroty. Wpadnij na spota to wyjaśnię Ci o co kaman :naughty:

Pozdro

Opublikowano

Pytałem bracusa :embarrassed:

Opublikowano

eska niestety porozbijana i może się okazać ze nic z niej już nie będzie :confused4:

i nawet nie siadłem za sterami jak moce piekielne wyzwoliła :(

:shocked:

Czy ja dobrze rozumie? Eska dostała ostatni zastrzyk mocy i to nie Ty ją rozbiłeś??? Czyżby "hamowanie" auta na drodze przez tzw. tunera? :kwasny:

Opublikowano

Widziałem tą kolizje kolo 11.20 na skrzyzowaniu aleji wyzwolenia i lubelskiej, z daleka nie wyglądalo to tak źle :confused4:

Opublikowano

Lubzina numer 015 842 86 89

tak to nie ja rozbiłem :) zwykła normalna jazda ale niestety feralne skrzyżowanie - 0 winy kierowcy mojej Ski :( po prostu pech

Krecik nie wygląda źle ale nie zapominajcie ze to samochód z 2001 roku wart dla ubezpieczyciela max 30 tysiecy i nikogo nie obchodzi ze ja wsadziłem ponad 20 :embarrassed: a jak będzie 80% to szkoda całkowita a za 25 tysięcy to wiele do Ski nie nakupujesz...przód czyli zderzak 2 błotniki maska i 2 xenony, chłodnica (klimy i normalna) to koszt 14 000 zł :( a gdzie naprawa i 30 innych częsci do wymiany pod maską ? a napinacz pasa ? fote, szyba z przodu itd itd...

Opublikowano
  • Autor

W Świlczy to ma być :good:

Opublikowano

Lubzina numer 015 842 86 89

Pomyliłeś te Lubziny chyba :wink4:

Mam tel do jednego z dwóch. 17 221 22 18.

Opublikowano

auto best głogów młp. ul.piaski 35- 17 851 75 31, filia w rzeszowie: ul tarnowska 2, 17 852 78 31

ściąga części na zamówienie, chyba z zachodniej polski i niemiec

właściciel jeździ B7 :naughty:

Opublikowano

auto best głogów młp. ul.piaski 35- 17 851 75 31, filia w rzeszowie: ul tarnowska 2, 17 852 78 31

ściąga części na zamówienie, chyba z zachodniej polski i niemiec

właściciel jeździ B7 :naughty:

Ta firma została przeniesiona do Babicy - 148 tel.609214216

Opublikowano
  • Autor

Na dzisiejszym spocie wspólnie ustaliliśmy, że następny odbędzie się nie zgodnie z kalendarzem 27 grudnia a tydzień wczesniej czyli 20-go grudnia :good:

27-go zaraz po Świętach to nie wszyscy by byli pewnie w stanie przyjechać :naughty::polew:

Wszystkich zapraszam na tego spota bo będzie to ostatni w 2009 roku :hi:

Opublikowano

Bardzo proszę o głos

:)

>> KALENDARZ KLUBOWY <<