Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może następny spocik :naughty:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

x5kgA.jpg

4fZmr.jpg

roCcA.jpg

x5YaS.jpg

Opublikowano

Damian i Grzesiek wasze furki to prawie równo nisko siedzą :good:

Opublikowano

mialam fotki wyslac mialam.. wybaczcie, jak pojechalam na dzialke zaczeło troche LAĆ! i nie bardzo bylo jak fajne foty zrobic :P no wiecie, ale i bez zdjec mozna jechac :>

a ze fotki to musza byc to ja tu wyczuwam strach ze was chce w pole wywiesc a nie na fajna dzialke z kibelkiem :D prysznicem, 3 łożkami, mini kuchnią (JEST KUCHENKA na 4 palniki xD) Telewizorem (ANTENA JEST NAWET! :>) z Lodówką i fajnym, miłym, relaksującym widokiem na las i krzyż milenijny który znajduje sie niedaleko ;) w nocy sie swieci na niebiesko ale jest trocszeczke daleko i az tak dobrze go nie widac :P ale WIDAĆ! no i co jeszcze.... ?? za***isty KONCER ROPUSZO-ŻABI nad stawem (wlasno ręcznie, tzn własną koparką kopany) :) codziennie o 20:01 :gwizdanie: - zapraszamy! :>

Opublikowano

:naughty:

Patrząc na powyższe Tygrysiczka weź poprawkę na to czy niektórzy tam dojadą nie zostawiając paru elementów po drodze :decayed:

Opublikowano

:naughty:

Patrząc na powyższe Tygrysiczka weź poprawkę na to czy niektórzy tam dojadą nie zostawiając paru elementów po drodze :decayed:

:decayed: :> :decayed:

Opublikowano

hmm, w sumie to racja, ale ja juz o tym wspominalam kilka razy ;) że nie każde autko tam dojedzie, ale w sumie nawet te nizsze dałyby radę, spore dziury są na niedużym odcinku ale nawet że da sie je slalomem poomijać :P ja ogólnie proponowałabym nie jechać, każdy swoim autem, tylko sie pozabierać ;) bo tam parkingu jako tako nie ma dużego :P:)

Opublikowano

Dzisiaj wrzucilem na przód 320mm. lekko nie było ale pokonałem :evil:

Opublikowano

E na razie nie fociłem bo malunki do poprawy po tych montażach. w ogóle się zastanawiam nad tym całym malowaniem. :sick3:

Jak się poprawię to się pochawale :):cool1:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wrzucilem na przód 320mm. lekko nie było ale pokonałem :evil:

A ja kilka dni temu uporałem się z oponami na tył 245/40/18 :kox: Musiałem włozyc dystans 20 mm i weszło :kox: Tylko jak mi ktos siądzie z tyłu to obciera delikatnie na hopkach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Prosta droga, cztery pasy i co chwila tam takie wypadki :confused4:

Opublikowano

no teraz może być ciężej, bo dopiero co otworzyli[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 18:35_________________________________________________kubicę oglądaliście??

Opublikowano

hehehe, czytałem jego wypowiedź po wyściu, mówił, że chciał łyknąć Webbera, wcisnął gaz za głęboko i koła się ślizgnęły :)

Opublikowano

hehehe, czytałem jego wypowiedź po wyściu, mówił, że chciał łyknąć Webbera, wcisnął gaz za głęboko i koła się ślizgnęły :)

dokladnie, zaraz po tym wyprzedzil go Vettel i niewiele brakowalo zeby jeszcze Massa (wszystko przez "drift"),

ale na szczescie nie dal sie Massie i utrzymal do konca 3 lokate