Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy wiecie gdzie można zrobić diagnostykę, logi samochodu w Rzeszowie lub jego okolicach? :)

Troche mało napisałeś :gwizdanie:

Szukasz dobrego odcinka na logi czy kogoś z laptopem i kablem? Jesteś "kumaty" czy szukasz kogoś "kumatego" w temacie diagnostyki???

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

termostat do B6 około 80 zł płaciłem w ASO. Ale zadzwoń zapytaj bo może sie ceny zmieniły.

kurde doKorzeń jak remonty Cię nie potrzymają to może zalecisz od granicy do granicy w 2,5h ale jak coś przytrzyma a w dzień zwykle sie ciężko jedzie to raczej się nastaw na 3,5h

Opublikowano

chodzi mi o logi statyczne/dynamiczne. Szukam raczej kogos "kumatego" bo ja dopiero zaczynam zabawe z A4:)

Opublikowano
  • Autor

Dobra panie i panowie kończymy ankiete :kox: najwiecej głosów ma opcja za grillem w najbliższą niedziele czyli 19-go września... o ile będzie w miare sensowna pogoda :)

Opublikowano
  • Autor

:decayed: ok czekamy do niedzieli

O ile wstaniemy na spota... :naughty: :gwizdanie: :cool1::polew:

Opublikowano

a gdzie się odbędzie gril? Lisia ?? :)

Opublikowano
  • Autor

Tak Lisia, ale najpierw spotykamy sie na Podpromiu :good:

Opublikowano

to sie przyturlam z Tygrysem :P mimo ze glosowalam na 3 pazdziernika ;] ale zapomnialam ze wtedy to ja juz w pracy bede ;(

Opublikowano

no wlasnie potrzebuje kogos z kluczami, bo dostalam propozycje wyciagniecia "swoim" sposobem, ale jednak wole przy uzyciu kluczy :tongue4: tylko ze kogo bym nie spytala to nikt kluczy nie ma :( mówisz że do essy? ehhh.. pomyślę.

Ja mam takie kluczyki i mogę Ci to zrobić :decayed::naughty: w b5 to się da pilnikami do paznokci to zrobić :cool1:

Ja mam dorobione z blaszki, jak nie zapomnę to przywiozę...

Opublikowano

Policman :P juz nie trzeba, dobry kolega Grześ użyczył mi swoich kluczy i załatwił sprawę ;) ale dzięki!

Opublikowano

A co wy w sobote balujecie . :cool1:

Opublikowano

Wiecie ile w ASO kosztuje termostat do AFN?

122 zł z oringiem :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Takie są ceny w ASO..., najgorsze jak trzeba tam kupić bo nie ma zamienników :thumbdown: Ostatnio kupowałem wiatrak..., samo śmigiełko, kawałek plastiku 200 zł :shocked:

Opublikowano

Raczej stałym klientem nie będę :decayed:

Opublikowano

Takie są ceny w ASO..., najgorsze jak trzeba tam kupić bo nie ma zamienników :thumbdown: Ostatnio kupowałem wiatrak..., samo śmigiełko, kawałek plastiku 200 zł :shocked:

S. tel do mnie masz? kurcze ja mam 2 auta pocięte na części może by się coś znalazło

Opublikowano
  • Autor

Mam nr do Ciebie, ale mi potrzebne były czesci głównie do mojego silnika :wink4:

Opublikowano

Zapytam jeszcze raz:) Czy ktos z kolegów wie gdzie w okolicy Rzeszowa mogę zrobic logi statycze/dynamiczne samochodu?:)