Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i miasto w miare idzie do przodu
a będzie jeszcze lepiej, to widać.
  • Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Oby było lepiej...;-)

Iverson a Ty od kiedy sie urlopujesz w TBG?

Opublikowano

slaweq nie do konca moge sie zgodzic. Samorzady jednak jeszcze maja malo do powiedzenia. A pieniadze tak czy siak biora z budzetu w najwiekszej czesci. Mysle ze rozwoj zwiazany glownie jest z tym ze jest to miasto wojewodzkie. Prezydent w gruncie rzeczy nie ma az tak duzo do powiedzenia.. :)

Opublikowano

W Tbg jestem chyba od 15.12.07 do końca stycznia 2008 hyhyhy

Opublikowano
  • Autor

ykk to ja tez pozwole sie nie zgodzic :D Prezydent miasta nie jest funkcją reprezentacyjną tak jak np. prezydent Państwa..., Prezydeny miasta ma bezposredni wpływ na rozwój, na co ida pieniadze z miasta czy na pozyskiwanie funduszy unijnych. To co sie dzieje w danym miescie czyli inwestycje, drogi, parkingi, czystośc miasta, poszerzenie... to wszystko leży w gestii Prezydenta i Rady Miasta ;-)

Opublikowano

slaweq zalezy tez, o jaka droge chodzi.. :decayed: poza tym ja mowilem ze w wiekszosci. Jasne ze mozna je czerpac np. z ZPORR. Poza tym nie tyle co prezydent co urzednicy odwalaja czarna robote, a wiec kadra.. :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ykk no jasne ze urzędasy wykonują czarną robote ale Prezydent może lobbować na rzecz miasta na wyższym szczeblu ;-) A to ze Prezydent duzo moze to widac na przykładzie Rzeszowa... gdy był poprzedni to nie działo sie nic... dopiero po przyjsciu obecnego wszystko ruszyło i to konkretnie :)

Opublikowano

slaweq musimy go przekupic i sciagnac do Tarnowa.. :cool:

Chociaz w Tarnowie tez jest nowy, i oceniac go przyjdzie dopiero po kadencji.. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ykk nasz teraz zaczął druga kadencje i co ciekawostka... mimo ze wywodzi sie z sld i mial ich poparcie w wyborach to wygral z w I turze i chyba mial trzeci albo czwarty wynik w kraju... :)

Opublikowano

ykk nasz teraz zaczął druga kadencje i co ciekawostka... mimo ze wywodzi sie z sld i mial ich poparcie w wyborach to wygral z w I turze i chyba mial trzeci albo czwarty wynik w kraju... :)

Jak dla mnie to nie wada, wrecz przeciwnie.. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie tez to nie wada bo jestem np. "anty... :D" ale biorąc pod uwage preferencje polityczne mojego regionu to jego wynik jest sukcesem :thumbup:

Opublikowano

Iverson[/color][/b] nie tylko wam.. :naughty: mysle ze w ogole powinni zrobic jedno wielkie. Tarnowsko-Tarnobrzeskie wojewodztwo.. :naughty: w koncu blizniacze miasta, blizniacze godla..

ykk, i to jest myśl i pomysł na miarę XXI wieku i ĘĄ-tej Rzeczypospolitej!! :thumbup:

Jak byłem mały, to zawsze mi sie myliły herby i rejestracje samochodów (od małego zamiłowanie do motoryzacji) województwa tarnowskiego i tarnobrzeskiego.

Tak samo jak mi sie myliło (brwi-rzęsy, spódnica-sukienka, błotnik-zderzak, itd... :polew:) Ale to już inna historia

Opublikowano
  • Autor

Szuder mi do dzisiaj czasami myli sie zderzak z błotnikiem ale szybko sam sie poprawiam :polew:

Opublikowano

Iverson[/color][/b] nie tylko wam.. :naughty: mysle ze w ogole powinni zrobic jedno wielkie. Tarnowsko-Tarnobrzeskie wojewodztwo.. :naughty: w koncu blizniacze miasta, blizniacze godla..

ykk, i to jest myśl i pomysł na miarę XXI wieku i ĘĄ-tej Rzeczypospolitej!! :thumbup:

Jak byłem mały, to zawsze mi sie myliły herby i rejestracje samochodów (od małego zamiłowanie do motoryzacji) województwa tarnowskiego i tarnobrzeskiego.

Tak samo jak mi sie myliło (brwi-rzęsy, spódnica-sukienka, błotnik-zderzak, itd... :polew:) Ale to już inna historia

:polew: :polew: :polew: o masakra.. ale cos w tym jest.. :naughty:

Opublikowano

Slaweq, jak ja sie zastanowie, to tez powiem dobrze (zderzak-błotnik), ale tak na szybko, to czasem mi sie pomyli... :polew:

Ponawiam apel o zgłoszenia chętnych na spota...

Opublikowano

Slaweq, jak ja sie zastanowie, to tez powiem dobrze (zderzak-błotnik), ale tak na szybko, to czasem mi sie pomyli... :polew:

Ponawiam apel o zgłoszenia chętnych na spota...

Wstępnie zgłaszam swoją gotowość do spota.

Opublikowano

aramis, bardzo miło.... :notworthy:

Opublikowano

U nas tez sie cos szykuje ...ja bym wsumie mogl wpasc do was do rzeszowa...ale inni nie wiem;]

Opublikowano

TTom3k, to zbierajcie ekipę i przyjeżdźajcie do rzeszowa... :thumbup:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 11:38 _________________________________________________Slaweq, jedziesz na spot zimowy do Wisły???? :naughty:

I czy ktoś wogóle z podkarpacia się wybiera do Wisły????

Opublikowano

Postaram się zasilić spocika swoją skromną osobą.

Może ktoś z miłych kolegów zabrać na spota vag-ine?

Do zobaczenia :thumbup: