Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szuder[/b] zabieraj rodzinke i smigamy do Wisły... a jesli masz maleństwo(?) w domu to poproś kogos zeby sie zaopiekował na te dwa dni ;) Do marca duzo czasu, napewno cos wymyslisz

Slaweq, dzięki za precyzyjny plan działania... :notworthy: Myśle nad tym nieustannie... :mysli: :mysli: :mysli:

Mam małą córeczkę - Milenkę i dlatego ciężko się wybrać... Ale mam nadzieje, ze coś wymyślę...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2007, 08:33 _________________________________________________

ile jutro orientacyjnie bedzie osob? ja postanowiłem ze sobie nie odpuszcze chocby niewiem co i przyjade na spocik :dance::a4fan:

Lista obecności na spocie w sobotę, tj 8 grudnia 2007:

1) Szuder

2) Slaweq

3) GM

4) Hauzer

5) mA4ciek

6) Aramis

7) Elmo

8) Szogun0

9)

10)

11)

:notworthy:UWAGA JESZCZE SĄ WOLNE MIEJSCA!!!!! :notworthy:

ZAPRASZAMY

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam szkolenie na 10:00 w Łańcucie ale myślę że się wyrobie i przyjadę na 13 albo z mA4ciek albo z kolegą Roverem :-)

Opublikowano

elmo, najważniejsze, ze będziesz... :thumbup:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2007, 13:13 _________________________________________________Coś nam Slaweq dzisiaj zaginął....

Opublikowano
  • Autor

Szuder w pracy nie bardzo moge wlazic na forum bo mi zagladają co robie :polew:

Opublikowano

rzuć tą robotę w cholerę!!!! co to za praca ,że na forum nie możesz sobie posiedzieć-ja bym tak nie mógł!! :polew::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

To nie o to chodzi ze nie moge... pracuje tam od niedawna dlatego troche mi niezrecznie siedziec na necie długo bo luknac chwile to luzik..., a praca jest spoko, poniedzialek-piatek od 7 do 15 :> Takze jak wracam do domu to mam nadmiar czasu na net :D[br]Dopisany: 07 Grudzień 2007, 16:26 _________________________________________________Niestety kalendarzyki nie doszły także jutro na spocie nie bedzie... dostałem ostatnio kilka sztuk to dam Wam po jednym ;) :>

Opublikowano

Ale się rozgadaliście.

Slaweq albo Szuder z którymś z Was muszę się umówić w Rzeszowie w tygodniu do południa na odbiór kalendarzyków.

Niestety na spota nie mogę jechać choćbym chciał. Żona ma termin na poniedziałek i nie bardzo mi jest ani z nią jechać ani zostawiać w domu samą.

A w tygodniu pracować trzeba więc kiedyś się zgadamy.

Będę zamawiał smycze klubowe od Lukasa. Jak ktoś ma ochotę to pisać. Myślę że w poniedziałek zamówię.

Opublikowano
  • Autor

Miro jak dojda kalendarzyki to napisze Ci PW i jakos sie umowimy... a ze smyczami to sie wstrzymaj narazie... ;)

Opublikowano

Już się wstrzymałem. Poszło PW :th:

Opublikowano

Witam. Dzieki za zaproszenie na spot zimowy[szuder],ale ten muszę jeszcze opuscic, na następny juz postaram sie napewno przyjechać.Po wymianie plynu w chłodnicy nie może osiągnąć temperatury 90 stopni.Jutro pracuje tylko do dwunastej wiec się tym zajmie,a to jedyny dzień w tygodniu kiedy kończę tak wcześnie. Życzę udanego spotu . Andrzej

Opublikowano
  • Autor

Już się wstrzymałem. Poszło PW :th:

Miro jutro zapytam chlopaków na spocie czy są zainteresowani smyczami i wtedy zamowie dla wszystkich tak jak Ci pisalem na PW czyli przez Angele a ona sie na spocie w Wawie rozliczy z Lukasem ;)

Opublikowano

Super. Jeszcze raz dzięki za organizację. :thumbup:

Opublikowano

No mnie na spocie niebędzie bo oczywiście mojej A4 zachciało się zepsuć grrr niepytać co bo mnie szlak trafia z tym gratem przerobie to na żyletki i będzie święty spokuj, żeby to jeszcze kosztowało jakieś rozsądne pieniądze a tu za 10 latka trzeba w pierdu kasy wywalic i jeszcze dokładac ehhh

Opublikowano

tak to jest , audi ma focha i tyle. dlatego nigdy więcej 10-latków!! lepiej poczekać , doskładać i kupić 2000 rocznik, ja tak właśnie robię i już zakończyłem inwestowanie furę. chociaż nie narzekam , bo coś tam ma prawo się wysrać, ale na szczęście dużo tego nie było. głowa do góry-jeszcze bedzie kox :kox: Najwyżej zrzucimy ją w kamionkę!! hhhyhyhy ;)

Opublikowano

kur*** z deszczem, taką miałem czystą bryke i tylko raz wczoraj wieczorem do miasta pojechalem.... brudna po szyby :rant: :bicz3:, więc dziś przed spotem będzie trzeba ją troche podczyścic :D, Szuder nie wybierasz się na BP?

Opublikowano
  • Autor

Ja pewnie wybiore sie na BP przed spotem przepłukac furke bo troche brudna :D

Opublikowano

będzie mikro spot na BP :kox:

Opublikowano
  • Autor

Napisz o ktorej bedziesz na BP umyc :audi: to tez sie zjawie :>

Opublikowano

Ja nie dam rady dzisiaij do was wbic ;/ ale porobcie jakies fotosy to poogladam z checia

Opublikowano

sorka panowie ale moge sie delikatnie spóźnić ok 30 min