Opublikowano 2 Listopada 201015 l Ja zrobiłem CLH i to nawet się przydaje jak idę do domu to nie muszę w nocy się potykać o krawężniki :gwizdanie:. Dla mnie jak miał bym zmieniać to na F :gwizdanie:
Opublikowano 2 Listopada 201015 l Moj mechanik na takie pytanie odpowiedzial: Czeste mycie skraca zycie
Opublikowano 3 Listopada 201015 l Autor pod wiaduktem na Krakowskiej w PEZETMOCIE myja silniki Slawqu Znalazlem ich na necie i faktycznie można u nich omyć za 30 zł Problem tylko w tym, że nie biorą odpowiedzialności za to mycie
Opublikowano 3 Listopada 201015 l [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:16_________________________________________________Slaweq a kto weźmie ci dziś odpowiedzialność kiedyś była myjnia na 8 marca ale wczoraj podjechałem i zamknięte nie wiem czy właściciel się zmienił czy coś może jest otwarta a słyszałem że na Skłodowskiej na tyłach polibudy budynku jest super ...ale tam jakieś terminy mają ...
Opublikowano 4 Listopada 201015 l nikt nie bierze odpowiedzialności za mycie silnika bo zaden producent samochodów nie zaleca mycia silnika a jezeli już to ze zdemontowaną elektryką i elektroniką co oznacza że tylko w przypadku wyjęcia silnika umów się z chłopakami na krakowskiej ale zabezpiecz sobie kompa i moduły - nie ma innej opcji
Opublikowano 5 Listopada 201015 l zmieniać jutro oponki czy jeszcze tydzień pojeździć no co ty zima bedzie na wiosne
Opublikowano 6 Listopada 201015 l ja juz od dwoch tyg. mam zimówki...i już je zaczeło wcinac :-( także jak polecam czekać ..... b o jak znowu bedzie 17stC to bedzie jadło mocno opony...
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Zimy narazie nie będzie Jutro F1 o 17 więc może spocik po zmroku np. po 19 :gwizdanie: wieczory jeszcze mamy ciepłe
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Zimy narazie nie będzie Jutro F1 o 17 więc może spocik po zmroku np. po 19 :gwizdanie: wieczory jeszcze mamy ciepłe ogladamy TV F1 i
Opublikowano 6 Listopada 201015 l http://otomoto.pl/audi-rs4-C15284943.html i pierwsze pytanie jak mocno byłą bita w przód i czy chociaz kiere z S4 nie mogli dać