Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miro, trzeba uważac... tak jak mówisz - oczy dookoła głowy :shocked:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć chłopaki,

w końcu dotarły do mnie te LED-y H6W do moich świateł pozycyjnych. Świecą pięknie jak xenony tylko przez chwile (cały czas migają jak kierunkowskazy), niestety na FIS-ie wyświetla mi że mam spaloną żarówkę. Byłem w sklepie z elektroniką po poradę u gościa co zrobić z tym fantem i gość powiedział, że LED jest ok tylko teraz trzeba oszukać elektronikę w samochodzie. Widzę, że to nie będzie łatwe i chyba będę musiał dalej jeździć na tych żółtych żarówkach ;(. W ogóle kupiłem je na allegro za 14 zł za szt. a u mnie w mieście są po 3 zł szt. :wallbash:

Opublikowano

kupowałem ledy ale świecą na niebiesko blee.

Gdzieś na forum było o tym jak oszukać ledy. Chyba w temacie o postojówkach do xenonow

Opublikowano

miro_x a widziałeś umnie jest FIS i nie świeciły spalone żarówki jak założyłem led, ale fakt Swieciły za bardzo na niebiesko czy trafił ktoś na czysto białem LEDy :naughty: szukam też własnie

Opublikowano

W B6 pewnie inny FIs jest (inna kontrola spalonych żarówek)

Opublikowano

To pewnie sprawka Szoguna..... :D

To nie moja sprawka.

Elmo akurat wczoraj nie chodziło o lusterka. Facet wyjeżdzając z Borelowskiego na Wiadukt Śląski zaraz przy dziurze po hotelu Rzeszów swoim pięknym nowym BMW 3 nie ustąpił pierwszeństwa ścigaczowi który leciał w kierunku na Kraków, no i ten ścigacz pięknie się wbił mu w przód. Ale na szczęście prędkości nie były jak na ścigacz przystało bo by w tej Bm-ce przód urwało a tak to tylko koło :confused4:

Gość chyba przeżył bo w worku nie leżał a najechałem na to zaraz po..

Nieprzyjemny widok. A co do lusterek to zaczyna się sezon i naprawdę trzeba mieć oczy naokoło głowy. Ostatnio jeden bałwan na ścigaczu w Kolbuszowej prawie mnie staranował bo zachciało mu się na jednym kółku po publicznej drodze szaleć.

Widziałem sprzątanie po tym. Byłem przejazdem w Rz.

PS:

To ja kura specjalnie się ocytowałem postów, żeby ktoś to wyp w niepamięć?? :wallbash:

Opublikowano
To ja kura specjalnie się ocytowałem postów, żeby ktoś to wyp w niepamięć?? :wallbash:

upsss..... :embarrassed:

Opublikowano

kupowałem ledy ale świecą na niebiesko blee.

Gdzieś na forum było o tym jak oszukać ledy. Chyba w temacie o postojówkach do xenonow

miro_x a Ty nie masz problemu z LED-ami w swoim B6? :mysli:

Opublikowano

upsss..... :embarrassed:

Przy następnym spotkaniu przyjmę wszelkie przeprosiny zrealizowane w postaci płynnej. :polew:

Opublikowano

Szogun, nie ma sprawy... :drunk: Przeprosiny będą... :drunk:[br]Dopisany: 14 Luty 2008, 08:30 _________________________________________________

To pewnie sprawka Szoguna..... :D

To nie moja sprawka.

hmmmm... :mysli: w takim razie to czyja to sprawka???

Opublikowano

[/quote

może sie myle ale coś mi tu Slawqiem pachnie :naughty:

Opublikowano

ZeeBee nie miałem wcześniej FISa a teraz mam ale bez sprawdzania żarówek więc problemów nie było. Ale nie podobał mi sie kolor bo świeciły na niebiesko i nie zakładałem.

Opublikowano

Ive wrócił, 2 dni mnie nie było a tu tyle do czytania. Szuderku szanowny panie Monteratorze.....dobrze Ci to wyszło :> , moze nagielibyśmy plan spocików i w tą niedzielę coś by się wymysliło?? :przebiegly:

Opublikowano

[/quote

może sie myle ale coś mi tu Slawqiem pachnie :naughty:

Myślę, ze to nie Slaweq, ale mogę sie mylic... :mysli:

[br]Dopisany: 14 Luty 2008, 10:40 _________________________________________________

Szuderku szanowny panie Monteratorze.....

Bardzo mi miło... :hi:[br]Dopisany: 14 Luty 2008, 10:41 _________________________________________________

moze nagielibyśmy plan spocików i w tą niedzielę coś by się wymysliło?? :przebiegly

ja pewnie dam rade i w niedziele... choć moja żonka, na jakieś zakupy planował jechać... :mysli::wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Panowie to nie moja sprawka z tym podpisem, ja nie mam takich uprawnien przeciez :polew:

Opublikowano

to pewnie jakiś psotnik chochlik maczał w tym łapki :kox:

Opublikowano
  • Autor

to pewnie jakiś psotnik chochlik maczał w tym łapki :kox:

Ja mysle ze to ktos z wyzszego kierownictwa zmienił :naughty:

Tomek zalozyles do furki to co Ci przyszlo?

Opublikowano

No pewnie ,że załozyłem świecę 6000k!!! :kox:

Opublikowano

Ive, daj jakieś fotki z 6000K

Opublikowano

Nie mam jeszcze, musze jakąś fajną miejscowkę na foty znaleźć-a to może potrwać!!! :tonguemad: