Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

virus Ciebie to ja już dawno nie widziałem na spocie :gwizdanie:

Chwile mnie nie było ale to zazwyczaj przez to że w sobotę zawszę coś wyskoczy :decayed:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany !!!

dzis chyba jest gala boksu na Podpromiu o 18-ej, tak wiec z parkingiem moze byc roznie :gwizdanie:

Opublikowano

ale chyba i tak miało byś spotkanie na podrpomiu a potem przejazd na milenium :)

Opublikowano

witam mam pytanko czy bedzie miał ktoś waga na spocie

dzisiaj

???

mam zamiar przyjechac

Opublikowano

fotki po retuszu :

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Foty :good: szkoda że moja się na załapała.

Ja musiałem się wcześniej zmyć bo byłem jeszcze gdzieś ustawiony ale czy było jakieś brykanie po mieście? :cool1:

Opublikowano

gratulacje za fotki :notworthy: ...... ale widzę że kto się spóźnia ten ponosi karę ;( bo się nie załapałem na fotostory.... pozdrawiam

Opublikowano

:hi:ello ja nie dojechałem zabrakło czasu, cos innego musiałem załatwiać szkoda ....

ps. pytanko może by kiedys się ustawić na jakiegoś spotka w knajpce lub restautant na kafke dzis widziałem spot Accord Polska zorbili sobie pod Strzechą co wy na to było z ok 10 autek może wiecej nie liczyłem co wy na taki pomysł na zimnne nocce i dnie nie musi to byc po za rzeszowem w rz nie brakuje lokali ???

Opublikowano

ha i moja padaka się załapała :polew: właśnie.. było jakieś brykanko po mieście? :mysli: grzes1150 łądnie to tak zasuwaćpo moście? jade sobie spokojnie a tu mnie lewym b6 avant mija i na prawy ostro :tongue4:

co do pomysłu plugiego, ja jestem jak najbardziej za, nie żeby się od razu w spód :kox: czy coś ale jakieś takie spotkanie można by zrobić :)

Opublikowano

sorry Panowie niektóre fotki po prostu kiepsko wyszly :(

proszę o to brakujące sztuki ;)

image.jpg

Opublikowano

to mamy klubowego fotografa :good:[br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 22:39_________________________________________________szkoda że się zmyłem już... długo jeszcze siedzieliście? jak jechałem przez most to widziałem że ustawiliście się w rzędzie :)

Opublikowano

Ja dalem dyla do domciu :decayed: jakas stluczka byla chyba na swiatlach za mostem :confused4: Reszta pojechala do MH :)

Opublikowano

Ja przejechalem przez parking pod MH ale :sick3: bylo full i potem kierunek home :hi:

Opublikowano

Autek bylo 12 sztuk :good:

:hi:ello ja nie dojechałem zabrakło czasu, cos innego musiałem załatwiać szkoda ....

ps. pytanko może by kiedys się ustawić na jakiegoś spotka w knajpce lub restautant na kafke dzis widziałem spot Accord Polska zorbili sobie pod Strzechą co wy na to było z ok 10 autek może wiecej nie liczyłem co wy na taki pomysł na zimnne nocce i dnie nie musi to byc po za rzeszowem w rz nie brakuje lokali ???

Jezeli chodzi o Strzeche to pomysl spoko :) Akurat znam wlasciciela i nie ma problemu ze stolikiem ;) Pasuje nam oczywiscie zajechac pod bar z przodu ale to wszystko do omowienia . Pomysl jest OK i warto przedyskutowc ja jestem na tak :przebiegly: :gwizdanie:

http://www.karczma.info.pl/

Opublikowano
  • Autor

Odnośnie robienia spota gdzieś w knajpie..., wiele razy był pomysł, żeby wyskoczyć gdzieś w końcu z tego Podpromia a jak przyszło co do czego to chętnych było kilka osób..., tak było z grillem przez cały "ciepły" sezon.

Co do knajpy, po co jechać gdzieś za Rzeszów jak można siąść u mnie. Ogródka na zewnątrz już nie ma, ale w środku miejsce by sie znalazło zawsze :good:

www.pizza.rzeszow.pl

Opublikowano

Co do knajpy, po co jechać gdzieś za Rzeszów jak można siąść u mnie. Ogródka na zewnątrz już nie ma, ale w środku miejsce by sie znalazło zawsze :good:

www.pizza.rzeszow.pl

Nie głupi pomysl slawqu :) Tylko tak jak piszesz oby wiecej sie ludzi zebrało na wypad .

Opublikowano

www.pizza.rzeszow.pl

to trzeba nagłosnic temat i sie wybrać zrobic jakąś rundkę po rz i lux

co wy na to kto chętny ...ja się piszę ...

Nie głupi pomysl slawqu :) Tylko tak jak piszesz oby wiecej sie ludzi zebrało na wypad .