Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzegorz, jak zdrowie?

Opublikowano

Witam serdecznie poszukuję osoby która podjęła by się odblokowania TV FREE będę jutro w Rzeszowie i chętnie skorzystał bym z takiej usługi podejmie się ktoś takiego zabiegu?

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

Który z Kolegów wczoraj, czarnym sedanem z naklejką zepsuł inny samochód koło mcdonalda? :(

Opublikowano
Który z Kolegów wczoraj, czarnym sedanem z naklejką zepsuł inny samochód koło mcdonalda? :(

:facepalm::facepalm::facepalm: pani pomyliły się "pedały" w samochodzie i zamiast środkowego przycisnęła prawy (tzn.gaz) no i wyjechała z podporządkowanej prosto pod samochód :kwasny:

kufa czekania 1h na policje , im nigdy sie nie śpieszy :whistling:

Opublikowano

:facepalm::facepalm::facepalm: pani pomyliły się "pedały" w samochodzie i zamiast środkowego przycisnęła prawy (tzn.gaz) no i wyjechała z podporządkowanej prosto pod samochód :kwasny:

tak coś czułem, że to GMowy sedan. Duże straty?

Opublikowano

Witam, czy jest tu ktoś, kto montował czujnik poziomu płynu w spryskiwaczach i miał by czas pomóc mi w tej operacji ? Wiem, że nie jest to może trudna sprawa niemniej jednak wolał bym sam się za to nie zabierać.

Pozdrawiam

Opublikowano

tak coś czułem, że to GMowy sedan. Duże straty?

heheh, z tego całego zamieszania, wyszedłem prawie bez szwanku :banan:zdołałem uciec na zieleń(mały krawężnik ,więc można było) Namacałem kilka ozdobnych krzewów :facepalm: i udało się wślizgnąć między drzewko, a znak:kox:. Tak więc obyło się bez większych pamiątek na aucie . Sprawczyni jak i pan z berlingo tyle szczęścia nie mieli , obydwoje odjechali na lawetach.

Opublikowano

Witam mam pytanie do wszystkich! Czy ma na zbyciu ktos moze plyte do

navi z mapa polski? Z gory przepraszam ze pisze tytaj nie w dziale kupie sprzedam!

Opublikowano

Kto ma przedlifta?

Opublikowano
Witam mam pytanie do wszystkich! Czy ma na zbyciu ktos moze plyte do

navi z mapa polski? Z gory przepraszam ze pisze tytaj nie w dziale kupie sprzedam!

Jaka NAVI ?

---------- Post dopisany 04-06-2013 at 07:05 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2013 at 21:51 ----------

Podkarpacie: Na Podkarpaciu płonęły nowe fotoradary - 3 czerwca 2013

Opublikowano

Panowie wybaczcie że tutaj pisze ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mianowicie w drugim aucie Sharanie z 2005r posiadam czujniki parkowania i z przodu i z tyłu. Te z przodu działają jak należy ale tylne nie odzywają się wcale. Dźwięk załączania jest prawidłowy (zarówno guzikiem jak i przy wrzucaniu wstecznego), vag nie pokazuje żadnego błędu, odległości prawidłowe na każdym czujniku (255), głośność też w porządku a one nadal milczą. Sprawdzałem nawet głośniczki zamieniając je miejscami i tu też jest wszystko w porządku. Już nie wiem gdzie szukać. Miał ktoś podobny problem w audi??

Opublikowano
[[imodel navi to RNS-E[/i]QUOTE=medok1980;3588748]Witam mam pytanie do wszystkich! Czy ma na zbyciu ktos moze plyte do

Jaka NAVI ?

---------- Post dopisany 04-06-2013 at 07:05 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2013 at 21:51 ----------

Podkarpacie: Na Podkarpaciu płonęły nowe fotoradary - 3 czerwca 2013

---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

Navi RNS-E

---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ----------

A tak wogole to jakos malo nad bylo na spocie. Az 2:eusathink:

Opublikowano

No zgadza się mało nas było :decayed:

Opublikowano

Może zrobimy jakiś wieczorny/nocny zlot na tygodniu albo weekendzie ??