Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam zlogować kanał 2, 7, 31 i sprawdzić wartości w bloku 32. skasować ewentualne błędy oraz korekty i powtórzyć operacje. logi mam wkleić na forum w odpowiednim wątku gdzie rozpocząłem dyskusję.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokładnie są równi i równiejsi niestety :wink:

Opublikowano

Poczekajmy na ogłoszenie wyroku, nie osądzajmy człowieka na podstawie tego co mówią media.

Opublikowano

Teoretycznie może być również tak że po prostu był niewygodny dla kogoś więc w ten sposób chce się go pozbyć

Opublikowano

Panowie,

Potrzebuję na już "RAMIĘ WYCIERACZKI TYLNEJ" najlepiej z odbiorem w Rzeszowie.

NR OE: 8E9955407C

PASUJE OD:

AUDI A3 2004 -

AUDI A4 2001-2008

Opublikowano

Jak twierdzi rzecznik Wiesław Bek, marszałek jutro może normalnie przyjść do pracy i uczestniczyć jako radny w sejmiku. Nawet będąc w areszcie, za zgodą prokuratury, podpisywał ważne dokumenty dotyczące urzędu i województwa.

Żenada :facepalm: z takimi zarzutami koleś będzie normalnie uczestniczył jako radny. Nawet w pierdlu podpisuje dokumenty; gdzie normalny "Kowalski" musi dopraszać się o widzenie, a odwiedzający go mają tak przetrzepane kieszenie i całą resztę że hej.....

Nie mówię żeby od razu wydawać na Niego wyrok, bo te sprawę trzeba dokładnie i rzetelnie wyjaśnić (co w Polskich realiach nie będzie takie łatwe), ale mając takie zarzuty nie powinien brać udziału w zebraniach a już na pewno nie powinien podpisywać żadnych dokumentów. Normalny śmiertelnik dostaje 3-miesiące aresztu żeby nie mógł mataczyć w sprawie, żeby nie wyjechał z kraju itd. a tu...? :facepalm:

---------- Post dopisany 30-04-2013 at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany 29-04-2013 at 16:21 ----------

Koledzy co polecicie do wyczyszczenia chromów po zimie? Czy jest jakiś preparat taki powiedzmy na pędzelek? Chodzi o to że przy tych wszystkich zakamarkach które są przy znaczkach to ciężko jakąś ściereczka doczyścić.

Opublikowano

MaciekW. - mądrze mówisz .

Opublikowano

Rzeszów: Tragiczny wypadek w Rzeszowie: Troje młodych ludzi w stanie krytycznym - 2 maja 2013 :kwasny:

---------- Post dopisany 06-05-2013 at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2013 at 17:16 ----------

Kto sie wybiera :wink:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i5EueBO_mgc#!

Opublikowano

SIXU zacnie wygląda Twoja furka w realu :thumbup1:

To ja dzisiaj "oślepiłem" Cię długimi na Staromieściu :wink:

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

Dużo wczoraj było osób na Spocie? Miałem zaglądnąć, ale jak już wsiądę na motór to jestem przez przynajmniej godzinę przyklejony do siodła na amen :wink:

Opublikowano
Rzeszów: Tragiczny wypadek w Rzeszowie: Troje młodych ludzi w stanie krytycznym - 2 maja 2013 :kwasny:

---------- Post dopisany 06-05-2013 at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2013 at 17:16 ----------

Kto sie wybiera :wink:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i5EueBO_mgc#!

ja się wybieram :)

Opublikowano

ja też będę jak co roku :-)

Opublikowano

Kto dzisiaj wybiera się na dżuwenalia :) ??

Opublikowano

My :-)

Opublikowano

MaciekW. - byłem właśnie ciekaw Kto mnie rozpoznał :kox:

Opublikowano
MaciekW. - byłem właśnie ciekaw Kto mnie rozpoznał :kox:

Trudno nie rozpoznać :wink: Nie dość że OOOO pięknie się prezentuje i rzuca w oczy to jeszcze blachy oryginalne :thumbup1: