Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Pany ma ktoś może jakieś halogeny przed lub poliftowe żeby przymierzyć do zderzaka czy podejdą? Bo nigdzie nie mogę uzyskać odpowiedzi czy podejdą do zderzaka eskowego :-/
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l Wow, Maciek, ty żyjesz? 100 lat cię tu nie widziałem. Żyje żyje czasami tu zaglądam, ale jakoś się słabo udzielam... Ciągle mam do Ciebie dwa tematy, ale jakoś czasu brak.
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l Maciek, zadzwoń, telefon chyba jeszcze masz. Ja pamiętam o tych tematach, tylko przecież nie wyrwę ci z auta. Może jutro na spocie pogadamy? Po dłuższym niebycie powinienem się pojawić.
Opublikowano 29 Grudnia 201312 l Witam To widze, że nie tylko ja sie nie moge juz wieki na spota zebrać
Opublikowano 29 Grudnia 201312 l Taa, weź szampanskoje, to oblejemy TAKĄ wizytę. Trzeba mieć czym przyjechać A na Ciebie to tylko na drodze zawsze trafie a mam sprawe.
Opublikowano 29 Grudnia 201312 l Witam, Panowie, możecie polecić dobry, nie za drogi warsztat samochodowy w Rzeszowie ? Najlepiej w północnej części miasta. Chyba się łożyska kończą, bo coś wyje coraz bardziej z tyłu...
Opublikowano 29 Grudnia 201312 l Taa, weź szampanskoje, to oblejemy TAKĄ wizytę. Trzeba mieć czym przyjechać A na Ciebie to tylko na drodze zawsze trafie a mam sprawe. To dzwoń. Tel masz.
Opublikowano 29 Grudnia 201312 l Koło Tesco Robert przyjedź tak o 14:45 na Orlen na widelke to pojedziemy