Opublikowano 10 Września 201511 l Witam, trzeba sie jakos zapisywac na zlot? Jakies wpisowe dla nowego posiadacza a4?
Opublikowano 10 Września 201511 l To nie zlot tylko spot a wpisowe można przynieść jak znajdziesz dla każdego kierowce
Opublikowano 10 Września 201511 l Kazek pijaku nie pitol głupot tylko jedz po ramki do autorudu bo w niedzielę przyjadę po nie na spot
Opublikowano 10 Września 201511 l To nie bedzie alkoholu i dziewczyn w krotkich spodenkach?? Rozczarowanie... W Fast and Furious byly, i to w kazdej czesci!!!
Opublikowano 10 Września 201511 l Kazek pijaku nie pitol głupot tylko jedz po ramki do autorudu bo w niedzielę przyjadę po nie na spot A mnie w niedziele nie ma sam jedz tyle razy krążysz z Jaro do Rze to ile ci to podleciec ja nie mam czasu zarobiony jestem na amen To nie bedzie alkoholu i dziewczyn w krotkich spodenkach?? Rozczarowanie... W Fast and Furious byly, i to w kazdej czesci!!! Dziewczyny zawsze są jedna z nich właśnie mnie po ramki chce wysłać do autorudu
Opublikowano 10 Września 201511 l Kazek za dużo pijesz tego bimbru:d już Ci psychika pada powiedz szczerze ze Ci nie dadzą ramek jak zobaczą jak robisz czarna chmurę Marcin jak sobie przywieziesz alko i dziewczyny w krótkich spodenkach to weź też dla nas i jakiegoś kolegę bo Kazek nie lubi dziewczyn
Opublikowano 10 Września 201511 l To sa te ramki o ktore wam sie rozchodzi? Akurat z takimi przyszlo moje wozidlo. Jak widac szajskie bo zaczely odstawac po bokach.
Opublikowano 11 Września 201511 l Witam. Może ktoś z kolegów będzie coś wiedział. Szukam serwisu w okolicach Rzeszów, Przemyśl co naprawiają skrzynie automaty chodzi o multitronic
Opublikowano 11 Września 201511 l Witam. Może ktoś z kolegów będzie coś wiedział. Szukam serwisu w okolicach Rzeszów, Przemyśl co naprawiają skrzynie automaty chodzi o multitronic Obawiam się, że multi to nikt nie robi w tym rejonie. (tzn. dobrze robi) Może jeszcze zagadaj do kolegi Bart-S może coś pomoże.
Opublikowano 11 Września 201511 l Jak koledze auto pomalują to przyjedzie ze mną nowy na spota ;p także następne wpisowe ;D
Opublikowano 11 Września 201511 l Witam. Może ktoś z kolegów będzie coś wiedział. Szukam serwisu w okolicach Rzeszów, Przemyśl co naprawiają skrzynie automaty chodzi o multitronic tu popytaj specjalizują sie w automatycznych skrzyniach http://rs-service.eu/
Opublikowano 12 Września 201511 l Panowie i Panie (jeżeli są na forum;)) kto jutro planuje na spota wstąpić Wysłano ze Strefy Mroku Ja będę na 100% Wysłano ze Strefy Mroku Witam. Może ktoś z kolegów będzie coś wiedział. Szukam serwisu w okolicach Rzeszów, Przemyśl co naprawiają skrzynie automaty chodzi o multitronic Obawiam się, że multi to nikt nie robi w tym rejonie. (tzn. dobrze robi) Może jeszcze zagadaj do kolegi Bart-S może coś pomoże. Kolego ja jedynie znam tych, czytałem, że sterowniki często padająTu masz wysyłkowo http://www.multitronic.zgora.pl Wysłano ze Strefy Mroku
Opublikowano 12 Września 201511 l Od którego wczoraj to mniej więcej tak wyglądało : hehe to masz wspomnienia teraz , wiem coś o tym