Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam zalecenia lekarza - leżeć, bo nigdy nie wyleżałem i zawsze nawracało. Ale może się wybiorę na chwileczkę, bo pogoda w miarę ładna.

Harry na spot - MARSZ! :wink:

Ty Sławek ze świńską grypą lepiej nie przyjeżdżaj ;)
  • Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam zalecenia lekarza - leżeć, bo nigdy nie wyleżałem i zawsze nawracało. Ale może się wybiorę na chwileczkę, bo pogoda w miarę ładna.

Harry na spot - MARSZ! :wink:

Ty Sławek ze świńską grypą lepiej nie przyjeżdżaj ;)

:decayed:

Opublikowano

No i jak gdzie ekipa, jakieś hondy zajmuje miejscówkę

Opublikowano

haha ja zajechałem na spota o 18:30 objechałem całe podpromie myślę co jest grane nikogo niema xD a patrze na forum a to o 16-stej spotkanie xD

Edytowane przez MaSSowski

Opublikowano

Witam
nie szuka ktoś wkładów grzanych i fotochrom :D pasuje do a4 b6 , b7 i a6 c6

Opublikowano

A po wiela masz? :D

Opublikowano

na fejsie 400 woła

Opublikowano
:o A to tego..drogo.:D
Opublikowano

są idealnym wstanie dosłownie igła i nówka sztuka nie śmigana :D

Opublikowano

Czaki, powinieneś wiedzieć że przedmioty należące do ludzi sławnych muszą mieć swoją wartość...

Okulary Johna Lennona sprzedano za 40 tys. funtów a pukiel włosów Elvisa Presleya poszedł za 75.000 funtów więc wydaje mi się iż fotochrom oraz grzane wkłady za 4 stówki - należące do Harrego - to okazja stulecia .

Edytowane przez R7 JAREK

Opublikowano

Czaki, powinieneś wiedzieć że przedmioty należące do ludzi sławnych muszą mieć swoją wartość...

Okulary Johna Lennona sprzedano za 40 tys. funtów a pukiel włosów Elvisa Presleya poszedł za 75.000 funtów więc wydaje mi się iż fotochrom oraz grzane wkłady za 4 stówki - należące do Harrego - to okazja stulecia .

haha :V , ty to masz fajne poezje :D , widziałem fotochrom zewnętrzny z gumką którą nie chciałem :D bo mi się nie podobało to , fakt cena była inna i dużo niższa

Edytowane przez harry19-19

Opublikowano

Pany - ma któryś pożyczyć na kilka dni jakąś kierę do audika ? Może być bez poduchy, swoją chcę do obszycia wysłać i potrzebuję coś co by się kręciło.

Opublikowano

Harek, wrzuć 3ramienną a nie ... :huh:

Jest mi Który w stanie powiedzieć jak wygląda trasa Rzeszów - Warszawa jadąc na gwincie lub na jakimś innym niskim zawieszeniu + pełne obciążenie auta? Koleiny duże czy da rade przejechać ? :wink:

Opublikowano

Jest mi Który w stanie powiedzieć jak wygląda trasa Rzeszów - Warszawa jadąc na gwincie lub na jakimś innym niskim zawieszeniu + pełne obciążenie auta? Koleiny duże czy da rade przejechać ? :wink:

Dasz radę .

840464-.jpg

Opublikowano

zależy którędy :D , z Sandomierza do Piaseczna no i do W-wy droga jest ok

droga przez opatów trochę dzury i koleiny , Ostrowiec świetokrzystki do Radomia o taka sobie ale ok , a w Radomiu jest masakra i potem jest ok :) do samej W-wy

Opublikowano

zależy którędy :D , z Sandomierza do Piaseczna no i do W-wy droga jest ok

droga przez opatów trochę dzury i koleiny , Ostrowiec świetokrzystki do Radomia o taka sobie ale ok , a w Radomiu jest masakra i potem jest ok :) do samej W-wy

Dzięki wielkie Harry [emoji1303][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Pany nie szuka ktoś żarników D1S :D

Opublikowano

zależy którędy , z Sandomierza do Piaseczna no i do W-wy droga jest ok
droga przez opatów trochę dzury i koleiny , Ostrowiec świetokrzystki do Radomia o taka sobie ale ok , a w Radomiu jest masakra i potem jest ok do samej W-wy

Harry Ufam Tobie :D Obyś sie nie mylil co do moich paru centymetrów prześwitu ;)

Opublikowano

droga przez opatów trochę dzury i koleiny , Ostrowiec świetokrzystki do Radomia o taka sobie ale ok , a w Radomiu jest masakra i potem jest ok do samej W-wy

Harry Ufam Tobie :D Obyś sie nie mylil co do moich paru centymetrów prześwitu ;)

kolego daję serce na klatę że będziesz zadowolony :D , poleciłem nie jednej osobie , kolega Kowi który naprawdę jechał na niskim samochodzie i tą drogą jak jechał na zlot do Dynówki ale był zadowolony z mojej propozycji.

jechał z Zwolenia , Lipsko , Ożarów , Sandomierz , Stalowa Wola , Sokołów Małopolski

ja polecam tą drogą jechać później masz Kozienice i Piaseczno , praktycznie zero fotoradarów i droga prosta a większości przez las :) , ostatnio tydzień temu tą drogą jechałem swoim :)

Pany - ma któryś pożyczyć na kilka dni jakąś kierę do audika ? Może być bez poduchy, swoją chcę do obszycia wysłać i potrzebuję coś co by się kręciło.

Jarciu mam :D ale beżową i 4 ramienną pasuje :D oczywiście z poduchą żeby lepiej skakała :D

Edytowane przez harry19-19

Opublikowano

kolego daję serce na klatę że będziesz zadowolony :D , poleciłem nie jednej osobie , kolega Kowi który naprawdę jechał na niskim samochodzie i tą drogą jak jechał na zlot do Dynówki ale był zadowolony z mojej propozycji.

jechał z Zwolenia , Lipsko , Ożarów , Sandomierz , Stalowa Wola , Sokołów Małopolski

ja polecam tą drogą jechać później masz Kozienice i Piaseczno , praktycznie zero fotoradarów i droga prosta a większości przez las :) , ostatnio tydzień temu tą drogą jechałem swoim :)

Jarciu mam :D ale beżową i 4 ramienną pasuje :D oczywiście z poduchą żeby lepiej skakała :D
Tylko radyjko włączyć [emoji6]