slaweq Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Pisałem ostatnio, że można by grilla zrobić, nawet na Plantach koło sceny, ale mało było osób zainteresowanych :gwizdanie: Ja moge zabrac grill, węgiel i rozpałki..., niech kazdy kupi dla siebie jakieś jedzonko i cos sie wykombinuje Dodałem ankiete odnośnie grilla na najblizszym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 zagłosowałem na tak, aczkolwiek tak jak pisałem prawdopodobnie mnie nie bedzie ;( w przypadku kiedy grill wypali, to moze impra sie przeciągnie ,a wtedy jest szansa że na koniec balangi się załapie - mam tu na myśli godzinę 18-ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Spot o 16 więc jest duże prawdopodobieństwo że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Fajnie Wam, mnie nie będzie Sławek albo mi się wydawało albo widziałem Twojego kuzyna w Cooperze S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Niezłe absencje GM, mA4ciek i ja. Kto jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A ja się wybieram. Tyle że F1 jest o 14 więc mogę się trochę spóźnić. NO i o ile nic innego nie wypadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 miro a Ty teraz urzędujesz w P-sku czy w Wawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Aktualnie jestem w Wawie a w weekend w Psk do 3 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Gril na parkingu? Jak już to podjechać np: do lasu koło Głogowa Młp. tam koło strzelnicy i wtedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Na parkingu to nie jest najlepszy pomysł, ale..., pytałem kilka dni temu czy ktoś zna fajną miejscówkę to nikt nie podjął tematu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam co do grila i dobrej miejscowki to moze by sie znalazla tylko ze 20km od rzeszowa i byloby to miejsce w ladnej okolicy las i wszystko przygotowane pod grila lawki stoly. Co Wy na to ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Na parkingu to nie jest najlepszy pomysł, ale..., pytałem kilka dni temu czy ktoś zna fajną miejscówkę to nikt nie podjął tematu :gwizdanie: Oj Sławciu ja podjołem :gwizdanie: no tyle że 30 km od Resy Witam co do grila i dobrej miejscowki to moze by sie znalazla tylko ze 20km od rzeszowa i byloby to miejsce w ladnej okolicy las i wszystko przygotowane pod grila lawki stoly. Co Wy na to ???? A w którą strone 20km ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Na parkingu to nie jest najlepszy pomysł, ale..., pytałem kilka dni temu czy ktoś zna fajną miejscówkę to nikt nie podjął tematu :gwizdanie: Oj Sławciu ja podjołem :gwizdanie: no tyle że 30 km od Resy Witam co do grila i dobrej miejscowki to moze by sie znalazla tylko ze 20km od rzeszowa i byloby to miejsce w ladnej okolicy las i wszystko przygotowane pod grila lawki stoly. Co Wy na to ???? A w którą strone 20km ? W strone Sokołowa lub jak kto chce Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 To zmienia postać rzeczy bo mi sie robi z tego 50km :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Co to 50km na taka fure jak audi zorganizowac kierowcow na droge powrotna i mozna cos poimprezowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 zagłosowałem na tak, aczkolwiek tak jak pisałem prawdopodobnie mnie nie bedzie ;( w przypadku kiedy grill wypali, to moze impra sie przeciągnie ,a wtedy jest szansa że na koniec balangi się załapie - mam tu na myśli godzinę 18-ta Ja proponuje Marcinowi przymusowo zmienić nicka na Pan_absencja :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 zagłosowałem na tak, aczkolwiek tak jak pisałem prawdopodobnie mnie nie bedzie ;( w przypadku kiedy grill wypali, to moze impra sie przeciągnie ,a wtedy jest szansa że na koniec balangi się załapie - mam tu na myśli godzinę 18-ta Ja proponuje Marcinowi przymusowo zmienić nicka na Pan_absencja :polew: byle nie abstynencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erles Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Nie orientujecie się czy w Rzeszowie jest coś takiego jak kiedyś w TopGear pokazywali jak kolesie ta takich małych motorkach podjeżdżali pod imprezę, składali motorek i jechali autem pod twoją chatę? Bo skoro grill.... Postaram się być :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 zagłosowałem na tak, aczkolwiek tak jak pisałem prawdopodobnie mnie nie bedzie ;( w przypadku kiedy grill wypali, to moze impra sie przeciągnie ,a wtedy jest szansa że na koniec balangi się załapie - mam tu na myśli godzinę 18-ta Ja proponuje Marcinowi przymusowo zmienić nicka na Pan_absencja :polew: byle nie abstynencja ja Wam dam :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 I po co tak cwaniakować? Masz tak krytykować to lepiej w ogule nie pisz. Każdy jeździ czy chce albo tym na co go stać. są fotki jest opinia, jest forum są posty , nie chce mi się wklejać vagów pięknie zrobionych za małe pieniądze i tu nie mam nic do właścicieli aut, bo prywatnie na pewno są za***istymi kumplami , tylko o sposobie ich tuningu, , poprostu są słabe , a to że mam B5 z 2000r nie ma nic do rzeczy, bo jak ktoś mi napisze ,że moje auto to kibel , to nie latam i się nie rzucam tylko chciałbym poznać przyczynę tej wypowiedzi , sam poluję na jakieś ładne MKII i chcę zrobić z niego culta , bo uważam ,że to piękne auta. Kurfa normalnie jak dzieciaki haha , skarżą się kolegom, jak masz problem napisz do mnie porozmawiamy. tyle odnośnie tematu z fotkami. Nie wiedziałem ,że to będzie taką wielką aferą , to jest tylko moje zdanie. Przepraszam jak kogoś uraziłem, swoim postem Co tam w Resie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi