Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po co tak cwaniakować? Masz tak krytykować to lepiej w ogule nie pisz. Każdy jeździ czy chce albo tym na co go stać.

są fotki jest opinia, jest forum są posty , nie chce mi się wklejać vagów pięknie zrobionych za małe pieniądze i tu nie mam nic do właścicieli aut, bo prywatnie na pewno są za***istymi kumplami , tylko o sposobie ich tuningu, , poprostu są słabe :confused4: , a to że mam B5 z 2000r nie ma nic do rzeczy, bo jak ktoś mi napisze ,że moje auto to kibel , to nie latam i się nie rzucam tylko chciałbym poznać przyczynę tej wypowiedzi , sam poluję na jakieś ładne MKII i chcę zrobić z niego culta , bo uważam ,że to piękne auta. Kurfa normalnie jak dzieciaki haha , skarżą się kolegom, jak masz problem napisz do mnie porozmawiamy. tyle odnośnie tematu z fotkami. Nie wiedziałem ,że to będzie taką wielką aferą , to jest tylko moje zdanie. Przepraszam jak kogoś uraziłem, swoim postem :cool1::good:

Co tam w Resie :cool1:

Ok !! Pozdrawiam ... właściciel "kibelka"

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co tam w Resie :cool1:

witaj IVErson :hi: , w Resie mamy piękną pogodę i piękne kobitki :wink4::tongue4: :tongue4:

Opublikowano

witaj IVErson :hi: , w Resie mamy piękną pogodę i piękne kobitki :wink4::tongue4: :tongue4:

podobno Tarnobrzeżanki ładniejsze Skalar mi mówił :cool1: , widzę że imprezka Wam się szykuje :cool1:

Opublikowano

widzę że imprezka Wam się szykuje :cool1:

coś w tym stylu :kox:

podobno Tarnobrzeżanki ładniejsze Skalar mi mówił :cool1:

:polew: :polew: zapewne z tamtych okolic ma żoneczkę i dlatego tak pisze :tongue4: , a tak serio to podobno najładniejsze z okolic Jarosławia :naughty:

Opublikowano

Nie zauważyłem :gwizdanie:

Opublikowano

Eee tam... Po Jarosławiu nieraz chodzą konkretne sztuki :kox:

Opublikowano

witajcie :hi:

liczę na Was z wiadomych względów :kox:

[br /]

Opublikowano

ja mam narazie po-spotowane, audiczka dostala szczala w dupe i najblizszy wyjazd ma do blacharza :wallbash:

Opublikowano

Ło masz. A co Cie trafiło. :kwasny:

Opublikowano

Eee tam... Po Jarosławiu nieraz chodzą konkretne sztuki :kox:

Jak ktoś lubi dresy, złote łańcuchy do pasa i BMW to tam w sam raz dodatek znajdzie :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 21:01_________________________________________________

są fotki jest opinia, jest forum są posty , nie chce mi się wklejać vagów pięknie zrobionych za małe pieniądze i tu nie mam nic do właścicieli aut, bo prywatnie na pewno są za***istymi kumplami , tylko o sposobie ich tuningu, , poprostu są słabe :confused4: , a to że mam B5 z 2000r nie ma nic do rzeczy, bo jak ktoś mi napisze ,że moje auto to kibel , to nie latam i się nie rzucam tylko chciałbym poznać przyczynę tej wypowiedzi , sam poluję na jakieś ładne MKII i chcę zrobić z niego culta , bo uważam ,że to piękne auta. Kurfa normalnie jak dzieciaki haha , skarżą się kolegom, jak masz problem napisz do mnie porozmawiamy. tyle odnośnie tematu z fotkami. Nie wiedziałem ,że to będzie taką wielką aferą , to jest tylko moje zdanie. Przepraszam jak kogoś uraziłem, swoim postem :cool1::good:

Scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wołają... :polew: :polew:

Opublikowano

ja mam narazie po-spotowane, audiczka dostala szczala w dupe i najblizszy wyjazd ma do blacharza :wallbash:

o kurde to jakies fatum na audiki przyszlo bo mi tez koles przytarl zderzak na parkingu :kwasny:

Opublikowano

Zjadlbym grilla :)

Opublikowano
  • Autor

Zjadlbym grilla :)

Zapraszamy jutro..., moze bedzie :naughty:

Opublikowano

cześć chłopaki i jak tam :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Siema Madas :hi:

za***ista pogoda u nas :kox:

Opublikowano

siemka Sławek :hi:

u nas też piękna się zapowiada :kox:

widzę że na liście zlotowej jesteś ... bardzo się cieszę :good:

Opublikowano
  • Autor

Panowie zgodnie z wynikami ankiety robimy jutro grilla na spocie. Każdy kto jest na niego chętny niech kupi sobie jakies jedzonko. Reszte ja zorganizuje

siemka Sławek :hi:

widzę że na liście zlotowej jesteś ... bardzo się cieszę :good:

No jestem na liście i bardzo chciałbym być na zlocie, ale to czy pojade bedzie zależało od tego jak Angela bedzie sie czuła :wink4:

Opublikowano

wiem wiem i mam nadzieję że wszystko ędzie jak należy :wink4::)

Opublikowano
  • Autor

No ja też mam taka nadzieje :wink4: Narazie (odpukać) wszystko jest w najlepszym porządku :kox:

Opublikowano

No ja też mam taka nadzieje :wink4: Narazie (odpukać) wszystko jest w najlepszym porządku :kox:

a co będzie?? O czy /\ :naughty::cool1: , czy nie chcecie wiedzieć ??