Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No rozumiem, ale też nie planuje sprzedawać od razu...

Najpierw pasuje coś kasy pozbierać i znaleźć inny samochód który mógłbym nabyć w dobrej cenie, która była by adekwatna do stanu samochodu.

Wiadomo, że później się tego nie odzyska... ale to robi się dla siebie... ma się z tego przyjemność, satysfakcję. Z drugiej strony może te 120/130 koni będzie wystarczające ...?

W każdym bądź razie, Dzięki WIELKIE za opinie, które na pewno mi się przydadzą w dalszym postępowaniu.

Dzięki Wielkie jeszcze raz.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bez klimy w lecie to nawet 130koni będzie h....we :polew: Załóż sobie temat w moja A4, bo to nie jest odpowiedni dział do rozmów o Twoim samochodzie przez 2 strony.

Opublikowano

Hah ale dzisiaj spotkała mnie dziwna sytuacja :D ^ ^ . Jakąś godzinkę temu (11:20) na ul. Rejtana, przed skrzyżowaniem obok Media Markt jadę lewym pasem. Na prawym pasie jedzie czarne bmw... Ja jadę sobie spokojnie rozmawiając z pasażerem (matka :) ), nagle bwm zaczyna dosyć gwałtownie wjeżdżać w mój samochód. Oczywiście zacząłem trąbić i włączył się odruch dzięki któremu uniknąłem kolizji. Kilkanaście metrów dalej zatrzymaliśmy się na światłach, kiwnąłem tylko głową że nie ładnie zrobił... ten ku mojemu zdziwieniu zaczął się koszmarnie pluć... wysiadł z samochodu, ja odsunąłem szybę a ten krzyczy: "Masz coś do mnie?!?!" ^ ^ ... no parodia... nie dość że gość się w Ciebie ledwie nie wewali to jeszcze nalatuje jakby to była moja wina ^ ^ .

Opublikowano

masz numery rejestracyjne ? nauczy się kolegę dobrych manier...

Opublikowano

Trzeba było się nie odsuwać, miałbyś nowe auto :decayed:

Opublikowano

cześć co u Was :naughty:

Opublikowano

No właśnie M4ciek tak ogólnie to nie miałem większego wpływu na to :/ uniknięcie kolizji, to był odruch... a po za tym... prawą stronę samochodu mam malowaną także... kasa by poszła w "błoto" ...

Co do numerów rejestracyjnych to nie mam... ale by jaja były gdyby gość przyjechał jutro na podpromie ^ ^. Właśnie się zdziwiłem bo gościu taki chudy okularki... nic szczególnego, ale pluł się jakby miał w łapie co najmniej 40cm. Byłem w szoku, że gość po takiej sytuacji może aż tak się pluć ^ ^ .

Dziś również byłem w Łące u tego mechanika :). No ogólnie jestem zadowolony, elegancko pokazywał wszystko co jest nie tak, wytłumaczył ładnie. Hehe także jak na razie nie będzie raczej żadnych wtrysków i programu ^ ^. Pasuje zrobić: Końcówki drążka kierowniczego, wahacze 2 sztuki, Przeguby, no i zawór sterujący turbiny ... no i jeszcze tam jakieś pierdoły. Pewnie zrobię go na cacy, żeby wszystko było OK i za pół roku będę sprzedawał.

Opublikowano
  • Autor

cześć co u Was :naughty:

Czesc Adas :naughty:

U nas zimno, deszczowo i w ogóle jakos do d..y :decayed:

Opublikowano

kurcze ale ważne że zdrowie jest ...mam nadzieję ....

Opublikowano

Mam pytanko Czy jak bym sie jutro zjawil na spocie to ktos zagladna by mi w komputer? Mam dziwny problem ze skrzynia automat po zabraniu od mechanika. tzn Na niskich obrotach czasami skrzynia przechodzi w tryb awaryjny po wylaczeniu silnika jest ok w trasie tez. Problem byl taki ze w bodajże kole zamachowym jest 6 bolcow ktore daja sygnal do czujnika czy jakos tak ja mialem je ulamane nie wiadomo dla czego, i koles sam je nabijal.

Opublikowano

Slawq:

koniecznie na myjnie przed spotem, bo widze kilka brudnych kropek na dachu twojej :a4fan:

pzdr

Opublikowano
  • Autor

No fakt..., auto mam troche brudne :>

Opublikowano

Na srebrnym nie widac.. :naughty:

Opublikowano

Opublikowano

:?:

:naughty:

Opublikowano

widać, widac (wszystko zależy co wczesniej jadły ptaki Rzeszowskie :decayed: )

Opublikowano

:polew: :polew:

Zalezy czym je Slawek karmil.. :wink4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: tu masz racje :wink4:

ok zrywam się na spot o 16-ej :hi:

Opublikowano

:/ i jak już po spocie?? Byłem na Podpromiu a tu nikogo nie ma od nas... :o...

Do której tam byliście?

Opublikowano

:/ i jak już po spocie?? Byłem na Podpromiu a tu nikogo nie ma od nas... :o...

Do której tam byliście?

Ja byłem do około 19..