Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to w Rzeszowie. Nabudują klocków a parkować to nie ma gdzie.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu.

Czy będzie może ktoś z komputerem?

Mam problem z ABS'em i koniecznie muszę sprawdzić co się dzieje.

Znachor-mechanior powiedział że koniecznie podczas jazdy trzeba sprawdzić co tam pokazuje komputer.

Opublikowano

a co się dzieję :mysli:

Kończą w Resie budowe dużego Centrum Handlowego i zrobili parking normalny jak pod Tesco :wallbash: Wszędzie się buduje wielopoziomowe podziemne lub na dachu a tu zwykły :thumbdown: Nawet nie ma gdzie normalnie spota zrobić w zimie :disgust:

no to masakra jednym słowem :disgust:

Opublikowano

Jutro planuje zaglądnąć 1 raz na tego podpromiowego spota i się jakoś zintegrować może :) Kompa mogę wziąść.

Pozdr

Opublikowano

Jutro planuje zaglądnąć 1 raz na tego podpromiowego spota i się jakoś zintegrować może :) Kompa mogę wziąść.

Pozdr

Zapraszamy!!! :good: A tak w ogole to kto jeszcze zamierza dziś się pokazać na spocie? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja bede :good:

Opublikowano

pogoda ze psa by nie wygonil ;)

ale raczej bede :)

Opublikowano

nie w takie pogody się spotowało :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie w takie pogody się spotowało :kox:

Dokładnie :good:

Fota spotowa z tamtego roku z grudnia :kox:

adfaf00c29901a49.jpg

Opublikowano

I co jak ile ludzi było. Ja nie mogłem. Obowiązki małżeńskie. Jak się w weekendy tylko bywa to tak jest

Opublikowano

I co jak ile ludzi było. Ja nie mogłem. Obowiązki małżeńskie. Jak się w weekendy tylko bywa to tak jest

rodzinę powiększasz?? :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

9 aut jak na taką pogodę to wynik rewelacyjny :kox:

Opublikowano

Nikt nie wspomniał o kolesiach z BMW fajnie latających bokiem :naughty: Dobry był ten z w E34 co wypalił w siatke ogrodzeniową :polew::thumbdown: ale za to tą 3 e30 wiedział co robi- jeździł o wiele szybciej :evil:

Opublikowano
  • Autor

Nikt nie wspomniał o kolesiach z BMW fajnie latających bokiem :naughty: Dobry był ten z w E34 co wypalił w siatke ogrodzeniową :polew::thumbdown:

hehe no konkretnie pojechał po krawęzniku i na ogrodzenie :kox: Ciekawe jak tam jego miska olejowa :polew: :polew:

Opublikowano

Nikt nie wspomniał o kolesiach z BMW fajnie latających bokiem :naughty: Dobry był ten z w E34 co wypalił w siatke ogrodzeniową :polew::thumbdown:

hehe no konkretnie pojechał po krawęzniku i na ogrodzenie :kox: Ciekawe jak tam jego miska olejowa :polew: :polew:

Widzę, że atrakcje były :>. Ja w tym samym czasie pewnie kłóciłem się z Panem policjantem w Jankach, że 400PLN i 8pkt to za dużo jak na 50km/h przekroczone :gwizdanie:

Opublikowano

No to było trochę atrakcji :).

Dysponował by ktoś chwilką czasu? Potrzebuje zrobić Logi... Kabelek mam, lecz lapka nie wykombinuje :(... trzeba będzie poczekać do Mikołaja i w prezencie sobie zafundować jakiś sprzęcior do Vagowania :).

Jeżeli by ktoś był chętny to proszę o PM, w zamian mogę zaoferować 2 piwka :)...

Opublikowano

Widzę, że atrakcje były :>. Ja w tym samym czasie pewnie kłóciłem się z Panem policjantem w Jankach, że 400PLN i 8pkt to za dużo jak na 50km/h przekroczone :gwizdanie:

opowiadaj jak tam jazda eSą , a nie tu piździsz farmazony hyhyhy :decayed:
Opublikowano

a żebyś wiedział .... :kox:[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 20:15_________________________________________________

Ja się dzisiaj upierałem że 300 zł za 38km/h ponad 50 km/h to za dużo i przekonałem go do 200 zł :kwasny::wallbash: