Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ha ha :tongue4: ja mam wałeczki zdrowe :tongue4: ale rozrząd bedzie mnie kosztował tyle co te walki co pokazales :)

Też tak mi się wydawało jak ta Twoja bestia na parkingu ryczała :evil:

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No co Ty?? W Poście??? :wallbash:

A tu coś dla chlopaków 2,5TDI:

http://moto.allegro.pl/item309530961_nowe_walki_rozrzadu_audi_a4_a6_2_5tdi_v6.html

:polew: :polew: :polew:

ha ha :tongue4: ja mam wałeczki zdrowe :tongue4: ale rozrząd bedzie mnie kosztował tyle co te walki co pokazales :)

Ważne, zeby był (rozrząd) dobrze zrobiony... Na biednego nie trafiło... :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2008, 17:34 _________________________________________________ja dzisiaj pól dnia pucowałem swoja niunię (A4)...

- mycie

- woskowanie

- odkurzanie

- nabłyszczanie kokpitu

- itd

jestem padnięty... ale do wiosny jestem gotowy... Tylko kółka letnie zarzucić...

Opublikowano

ja dzisiaj pól dnia pucowałem swoja niunię (A4)...

- mycie

- woskowanie

- odkurzanie

- nabłyszczanie kokpitu

- itd

jestem padnięty... ale do wiosny jestem gotowy... Tylko kółka letnie zarzucić...

Szuder po tym pucowaniu furki to wszystkie laski Twoje :polew: a jak kółka zmienisz to i nawet chłopcy :polew:

Opublikowano

Slaweq, to musze czym prędzej zmienić kółka... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Czego to się nie robi dla miłości :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Miłość w życiu jest najważniejsza... :th:

Opublikowano

Romantyk się znalazł buahahahah :polew:

Opublikowano

buahahahahah... :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Luty 2008, 10:22 _________________________________________________Hauzer, czemu sie ukrywasz i nic nie piszesz??? :evil:

Opublikowano

Szuder, już byłem w ESSIE, już auto u nich stało... Ale oni sobie wymyślaja za dużo rzeczy. Najpierw przy kupnie radia itd było wszystko ok, a po zejściu do warsztatu pojawiło się 30 problemów z instalacją i podliczyli mnie prawie 500zł więcej, to podziękowałem :)

Opublikowano

:) mA4ciek Dlaczego nie zrobisz tego w Sanoku?

Ja podłanczałem w Darko serwisie koło Fiata. Zamontowałem noiwe radio ale byłe problem z tyłem i basowym w badgażniku. Podłączyli jakiś adapter i po godzinie wszystko chodziło super. Słyszałem o nich wiele różnych zarówno złych jak i dobrych głosów, ja nie mam żadnych zastrzeżeń. CB też mi montowali. Ceny bardzo ludzkie bez porównania do Rzeszowa. :th:

Opublikowano

Szuder, już byłem w ESSIE, już auto u nich stało... Ale oni sobie wymyślaja za dużo rzeczy. Najpierw przy kupnie radia itd było wszystko ok, a po zejściu do warsztatu pojawiło się 30 problemów z instalacją i podliczyli mnie prawie 500zł więcej, to podziękowałem :)

Tak to czasem bywa...

może spróbuj w Sanoku, tam gdzie radzi voxan69...[br]Dopisany: 10 Luty 2008, 13:13 _________________________________________________podkarpacie umarło????? :mysli:

Opublikowano

wszyscy odpoczywają niedziela w końcu :>

Opublikowano

na forum klubowym tez można odpoczywać... i to bardzo przyjemnie... :th:

Opublikowano

No ba ..... a ile się można dowiedzieć :)

BTW u mnie już FIS pełny działa i poziom sprysków mam :decayed:

Opublikowano

gratulacje... własnie wczoraj czytałem/oglądałem twoją foto-story nt FIS-u najważniejsze ze wszystko sie udało...

Opublikowano

:hi:

Jak tam mija niedziela..?

Opublikowano

Szuder a najważniejsza jest satysfakcja :)

Opublikowano

:hi:

Jak tam mija niedziela..?

Ykk, nudno jakoś...[br]Dopisany: 10 Luty 2008, 17:52 _________________________________________________

Szuder a najważniejsza jest satysfakcja :)

Zgadzam sie z Tobą... :th:

Opublikowano

Szuder opowiadasz.. :naughty:

Dzis zauwazlem ze znosi mi auto na prawo.. :confused4:

Opublikowano

ojjjj, niedobrze... jedziesz jutro na diagnostykę??[br]Dopisany: 10 Luty 2008, 18:01 _________________________________________________a na poczatek sprawdź ciśnienie w kołach... moze troche zeszło z jednego??? i ściąga...