ykk Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 W ogole cos zlego sie z nim zaczyna dziac. Alarm sie rypie Prawe dlugie raz dziala raz nie cos tam nie kontaktuje Sciaga go w prawo Nic tylko na zlom z nim jechac.. W czwartek mam przeglad rejestracyjny takze pewnie dopiero wtedy podzialam.
Szuder Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Ykk, musisz naprawiac na bierząco, bo jak sie tego duzo nazbiera, to pewnego dnia nie wyjedziesz z domu...
ykk Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Na stanie sa jeszcze auta, takze problemu nie ma.. Tak jakos ostatnio czasu w ogole nie bylo.. ale teraz ostro sie za to wezme. Jak myslisz moze to byc kwestria zimowek..?
Szuder Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 może być, ze to kwestia zimówek... musisz to sprawdzić... bo napewno dyskomfort jest duży...
ykk Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Musze sprawdzic czy cisnienie we wszystkich kolkach jest takie samo. Ale na 90% to przez kola. Jak to nic nie da to zmiana az bedzie dobrze..
voxan69 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Pozwolicie że dołącze się do dyskusji. YKK Nie wjechałeś w jakąś dziurkę na naszych wspaniałych ścieżkach?
ykk Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 voxan69 raczej nie. Staram sie omijac. Poza tym ja na strasznych balonach jezdze (15 cali). Poza tym jak skrecam w prawo to wyje tylne prawe kolo. Kolega Czaki powiedzial mi ze to zbieznosc. Autko na 100% nie robione. Bo jest juz w domu od 6 lat.
voxan69 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zagadki zjadają najwięcej zdrowia. Moja niunia jak się dowiedziała 2 tygodnie temu, że będzie sprzedana to nie odpaliła. Klient w niedzielę pooglądał furkę a w poniedziałem miał rano przyjść kupić. Niestety nie zapaliła haha. Po odcholowaniu do warsztatu okazało się, że wydmuchało uszczelkę pod filtrem paliwa. Takiego cuda nie widziałem jeszcze. Autko mam już ponad trzy lata i śmigała dotychczas cudnie. Po tym wszystkim postanowiłem, że jednak pozostanie w rodzinie.
slaweq Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 Siemanko w ten niedzielny wieczor Panowie w Mielcu jest jakis koles co regeneruje turbinki... slyszeliscie moze jakies opinie o nim?
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 właśnie wróciłem ze spotu w Poznaniu-oj działo się działo panowie Jaka Subarynka STI była na parkingu-to szok. Grubbbo ponad 300ps blow off+czarne fele OZ+BigTurbo killował wszystko co tam jeździło-miazga!!! też chcem takiem :wallbash:
miro_x Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Panowie w Mielcu jest jakis koles co regeneruje turbinki... slyszeliscie moze jakies opinie o nim? Slaweq osobiście nie korzystałem z jego usług ale słyszałem że jeden z lepszych na podkarpaciu. Musisz dopytać.
slaweq Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 Miro właśnie tez slyszalem o nim ze jest dobry... sprzedaje turbawki po regeneracji na allegro po 1100 zł a interesuje mnie czy bierze stare na zamiane.
miro_x Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 A będziesz wymieniał ? szczerze mówiąc myślałem o nim jakby mi turbo padło.
slaweq Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 Niestety czeka mnie regeneracja lub kupienie Pewnie zadzwonie do niego i popytam co i jak.
Iverson Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 a co Sławek!! zapieczone kierownice tak masz w turbawce??
slaweq Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Opublikowano 10 Lutego 2008 Kierownice sie w ogole nie ruszają i kiepsko to wyszlo na VAG-u Musze cos z tym zrobic zeby jej nie rozwalić calkiem bo wtedy bedzie problem dopiero.
Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 czesc wszystkim w poniedziałkowy poranek... Slaweq, zrobiłeś rozrząd?? Kiepska sprawa z ta Twoją turbawką... Ale jak ją naprawisz, to będize autko śmigać jak trzeba!! :th:
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 Slaweq, zrobiłeś rozrząd?? Kiepska sprawa z ta Twoją turbawką... Ale jak ją naprawisz, to będize autko śmigać jak trzeba!! :th: Tak rozrząd zrobiony, wymienione filtry i jeszcze jakies rolki od alternatora i klimy... Turbinke niestety musze zrobic ale wtedy to faktycznie autko powinno smigać aż miło :th:
Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 I jak po wymianie rozrzadu? Motor ładnie pracuje?? Czy tak jak 1.9TDI u kolegi Mateo??
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 Motorek pracuje ciszej i ładniej niż przedtem No ale ja robilem caly kompletny rozrząd + filtry i te rolki a Mateo mowił że wymienil chyba tylko pasek...
Rekomendowane odpowiedzi